29 / 04 / 2024

Ahmet Altıparmak deprem açıklaması

Ahmet Altıparmak deprem açıklaması

Zorunlu Deprem sigortası konusunda Erzurum’un konuşulduğu programa, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve DASK Genel Müdürü Selamet Yazıcı katıldı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan uyardı: Deprem açısından Doğu Anadolu'daki en çekinceli 3 yer! SON DAKİKA!

Türkiye genelinde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yaratırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan X sosyal medya hesabından üç noktaya dikkat çekti. İşte Ercan'ın o açıklaması ve yorumlar...

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altınsoy tarafından kuruldu.

Evinin altında deprem fay hattı geçiyor mu? İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar evimin altından fay hattı geçiyor mu sorusuna yanıt arıyor. İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

Uzmanlar uyarıyor! Hatay'dan sonra İstanbul'da tehlike altında! Deprem olmadan harekete geçilmeli

Türkiye'de 2010 yılından önce inşa edilen binalarda asbestli malzemeler kullanıldığı tespit edildi. Özellikle Hatay depreminde bunun çok örneği görülürken İstanbul'un da tehlike altında olduğu belirtildi.

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından kuruldu.

Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen yıktı geçti! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselişe geçti. Gram altın Kapalıçarşı'da 1.500 lirayı aştı. Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen Yıktı geçti! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! 23 Haziran 2023 altın fiyatları...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum! Hemen bakın!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o bölgede 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem beklediğini söyledi.

Piyasa Kahini İslam Memiş altın ve dolarda büyük deprem için tarih verdi! Bunlar daha rekor değil

Piyasa Kahini İslam Memiş, altın ve dolarda büyük deprem için tarih vererek son günlerde görülen rakamların rekor olmadığını söyledi. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı ve uyardı: 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz! 

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan o ile son dakika uyarısı geldi. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğünde deprem beklendiğini aktardı ve uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, seçime sayılı günler kala ekonomideki belirsziliğin etksiiyle gerilemeye devan ediyor. Altın fiyatlarında resmen büyükn deprem oldu! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları.

Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem bölgesini işaret etti: 2-3 yıl sürecek!

Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem bölgesini işaret ederek, önemli açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Ahmet Ercan açıklamasında, "Küçük depremler 2-3 yıl sürecek!" dedi.

Altın fiyatlarında büyük deprem! Tek tek açıklanan bu rakamları duyanın aklı gitti! İşte 28 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında adeta büyük deprem yaşanıyor. Tek tek açıklanan bu son dakika rakamlarını duyanın resmen aklı gitti! Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 

Prof. Dr. Ahmet Ercan, her an deprem olabilecek yerleri bir bir açıkladı! Deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, yeni deprem sinyali olan yerleri bir bir açıkladı. Peki deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Ahmet Altıparmak deprem açıklaması Haberi

Ahmet Altıparmak deprem açıklaması


DASK Anadolu Buluşmaları Programı kapsamında Zorunlu Deprem sigortası konusunda Erzurum’un konuşulduğu programa, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve DASK Genel Müdürü Selamet Yazıcı katıldı.

Erzurum’un coğrafi ve jeolojik yönden depremselliği çok fazla yaşayan, riskli bir bölgede bulunduğunu söyleyen Vali Altıparmak, bölgede ve ilde meydana gelen depremler sonunda kamu binalarının tek tek elden geçtiğini, okullarla birlikte risk analizleri yapılarak güçlendirilip, hasarlı binaların yenileriyle değiştirildiğini söyledi.


SİZİN HAZIR OLMANIZ YETMİYOR


Erzurum’un diğer bölgelere göre kıyas edildiğinde sadece deprem değil diğer afetlerle de devamlı karşı karşıya kaldığını belirten, Vali Altıparmak “Bundan dolayı ilimizde bulunan afad birliğindeki arkadaşlarımız devamlı deprem veya diğer afet olaylarına karşı hazırlık içindeler. Ama her ne kadar zihinde hazır olsanız da, fiiliyat gerçekleştiğinde, o panik anında...