02 / 05 / 2024

Ahmet Altıparmak hayatı

Ahmet Altıparmak hayatı

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, ''Sağladığı ekonomik ve toplumsal kazanımlarının büyüklüğü ve kalkınma sürecini hızlandırma özelliğinden dolayı turizm sektörü Erzurum'un ekonomik ve toplumsal kalkınması açısından kritik önem taşıyor'' dedi.

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altınsoy tarafından kuruldu.

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından kuruldu.

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Özderici ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Ahmet Özderici’nin hayatı...

Özderici GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Ahmet Özderici kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Ahmet Özderici ile ilgili merak edilen detaylar...

Altında 3 farklı fiyat görenlerin kafasını karıştırdı! İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi! Herkes buz kesti

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların odağında olmaya devam ederken Kapalıçarşı, banka ve ekranlardaki altın fiyatları görenlerin kafasını karıştırdı. İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi!

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Ercan üzerine basa basa konuştu! Altında fırın, pastane, pizzacı olan binalara şok uyarı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran depremlerin ardından uzmanlardan peş peşe gelen uyarıları bir yenisi eklendi. Prof. Dr Ahmet Ercan, altında fırın, pastane ve pizzacı bulunan binalara çok önemli uyarıda bulundu.

Nijerya'da 3 katlı bina çöktü! 8 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Nijerya'da 3 katlı bir bina henüz öğrenilemeyen nedenle çöktü. Çöken binanın enkazı altında kalan 8 kişi hayatını kaybederken 23 kişi enkazdan sağ kurtarıldı.

Esila Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Esila Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Sinan Altıparmak tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

Kira sözleşmeleri döviz kurundaki artıştan nasıl etkilendi?

Hukukçu Cüneyd Altıparmak, Açık Görüş'te döviz kurlarının kira sözleşmelerine etkisini anlattığı bir yazı kaleme aldı. İşte Cüneyd Altıparmak'ın 'Döviz üzerinden yapılan sözleşmelerin akıbeti' başlıklı yazısı...

Yaşar Altıparmak vefat etti!

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak hayatını kaybetti.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Ahmet Altıparmak hayatı Haberi

Ahmet Altıparmak hayatı


Sağladığı ekonomik ve toplumsal kazanımlarının büyüklüğü ve kalkınma sürecini hızlandırma özelliğinden dolayı turizm sektörü Erzurum'un ekonomik ve toplumsal kalkınması açısından kritik önem taşıyor.Deniz seviyesinden yüksekliği bin 859 metre olan Erzurum ili uygun iklimi ve coğrafi yapısı nedeni ile kış ve spor turizmine; 4 bin yıla varan tarihi geçmişi ile tarih ve ötür mirası turizmine; Türkiye cm en zengin su kaynaklanma başlangıç noktasında bulmaması nedeniyle doğa ve su spcrian turizmine; bozulmamış doğası ve keşfedilmemiş alamaz ile eko-agro turizm faaliyetlerine; termal kaynaklan ve grakçe iyileşen hastane, toplantı alanları ve konaklama tesisten altyapısı ile sağlık turizmine ve  kongre fuar turizmine yönelik  geniş bir yelpazede değer ve varlık potansiyeli sunmaktadır.


DÜNYA ÇAPINDA KAYAK MERKEZİ

Modem ve bakımlı kayak tesisleri, geniş ve uzun pistleri ve kar...