14 / 05 / 2024

Ahmet Anıl özgeçmiş

Ahmet Anıl özgeçmiş

Mimar Ahmet Anıl kimdir? Mimar Ahmet Anıl, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Ahmet Anıl, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Anıl..

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan büyük İstanbul depremi açıklaması: İstanbul'da her an deprem olabilir mi?

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, büyük İstanbul depremi ile ilgili bir açıklamada bulundu ve "İstanbul,İzmir'de kısa sürede deprem beklemiyorum" açıklamasına değindi. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Bayram harçlığı şartları nelerdir? Bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır?

Kurban Bayramı yaklaşırken, bayram harçlığı konusunda da araştırmalar hız kazandı. Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? İşte detaylar!

Öğrenciler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı: Öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek?

'Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Yaklaşan bayram nedeniyle gündemin önemli meselelerinden biri olan bayram harçlığı konusu hususunda bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. 2023 senesinde bayram  harçlığının kimlere verilecek? Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi? Ne kadar verilecek?

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Tapunun yarısı nasıl devredilir? Tapunun yarısı devredilir mi?

Tapu ikiye bölünebilir mi, Tapunun yarısı nasıl devredilir, Tapunun yarısı devredilir mi sorularının yanıtı aranıyor. İşte detaylar!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Cemal Gürbey tarafından kuruldu.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Ahmet Anıl özgeçmiş Haberi

Ahmet Anıl özgeçmiş

Ahmet Anıl kimdir?

Ahmet Anıl, 1982 yılında Bursa'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamladı. 2001 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesinde mimarlık eğitimine başladı. 


2006 yılında mezun oldu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimari Tasarım Sorunları programında yüksek lisans çalışmalarına başladı. 


Ulusal düzeyde birçok yarışmaya katıldı, ödüller kazandı. Meslek hayatına Zambak Mimarlık' ta devam etmektedir. 


Zambak Mimarlık

1996 yılında kurulan Zambak Mimarlık ulusal ve uluslararası alanda mimarlık, mühendislik ve proje yönetimi hizmetleri veren bir anonim şirkettir. Eğitim yapıları alanında önemli bilgi birikimi ve tecrübeye sahip şirkette, işlerin %70′ ini bu alandaki projeler oluşturmaktadır. Son yıllarda yapılan ve devam eden işlerin belirli bir oranını üniversite kampüsleri teşkil etmektedir. Eğitim dışında ofis, ticaret, sağlık, endüstriyel, kültürel, konut ve dini yapılarda da çok sayıda işe proje...