06 / 05 / 2024

Ahmet Arslan Ulaştırmada Yeni Dönem

Ahmet Arslan Ulaştırmada Yeni Dönem

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kamu İhale Kanunu'nun güncellenebilir, değiştirilebilir ve dinamik olması gerektiğini belirterek, "Kamu İhale Kanunu, bizim önümüzde engel olmamalı ki yaptıklarımızı daha da büyütelim." dedi.

Deprem bölgesindeki 11 ilde KOSGEB'e destek başvurusu 45 bine ulaştı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihindeki depremlerin etkilediği 11 şehirde KOBİ'ler için sunulan desteğe başvurunun 45 bine ulaştığını kaydetti.

2020'de yapılan 8 ulaştırma ihalesinin sonucu ne oldu?

2020'de ulaştırma alanında yapılan 12 ihalenin 8'inin sonuçlarının hala açıklanmadığını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, ihaleler için şeffaflık çağrısında bulundu. 

Ulaştırmada yol haritası belli oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada ulaştırma yatırımlarında önceliğin demiryollarında olacağını söyledi.

Ulaştırmada deprem yönetmeliği hazır!

Türkiye’nin Ulusal Deprem Strateji ve Eylem Planı'na göre hazırlanan “Ulaşım ve Dağıtım Tesisleri İçin Deprem Yönetmeliği”nde hazırlıklar tamamlanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın onaylamasının ardından yönetmeliğin bu yıl içerisinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Cahit Turhan: Ulaştırmada atağa geçtik!

Ulaştırma ve haberleşme yatırımlarının hayatın her alanına etki ettiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan "Ulaştırmada atağa geçtik" dedi.

Ulaştırmada aslan payı neden demir yollarının?

Ulaştırma yatırımlarında en yüksek pay demir yollarına ayrıldı. Siyasetçi ve uzmanlara göre, Türkiye son yıllarda, ekonomiye, ticarete, teknolojiye olan katkısı nedeniyle demir yollarına büyük önem verdi...

Ulaştırmada 'aslan payı' demir yollarının!

2019 Yılı Yatırım Programı kapsamında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yatırımları arasında bu yıl en yüksek pay 7 milyar 462 milyon 618 bin lira ile demiryolu aldı.

Ahmet Arslan'dan Atatürk Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Atatürk Havalimanı'yla ilgili açıklamalar yaptı.

Vakit Türkiye'yi ulaştırmada lider yapma vakti!

"Vakit Türkiye'yi ulaştırmada lider yapma vakti" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "3. Havalimanı, Kanal İstanbul ve diğer büyük projelerimizle, vakit Türkiye'yi ulaştırmada dünya lideri yapma vakti"

Ahmet Arslan: 81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz!

Kars-Digor-Iğdır karayolundaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz, 81 ilde ulaştırma projelerini birbirini tamamlayacak şekilde yapıyoruz." dedi.

Ahmet Arslan yarın AA Editör Masası'na konuk olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, yarın saat 10:00'da AA Editör Masası'na konuk olacak...

Ahmet Arslan'dan Hekimbaşı Yalısı kazası açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz hafta Boğaz'da yaşanan gemi kazasıyla ilgili açıklama yaptı...

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Ahmet Arslan Ulaştırmada Yeni Dönem Haberi

Ahmet Arslan Ulaştırmada Yeni Dönem

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kamu İhale Kanunu'nun güncellenebilir, değiştirilebilir ve dinamik olması gerektiğini belirterek, "Kamu İhale Kanunu, bizim önümüzde engel olmamalı ki yaptıklarımızı daha da büyütelim." dedi.


Arslan, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikasının (İNTES) düzenlediği "Ulaştırmada Yeni Dönem" konulu toplantıya katıldı.  


Arslan toplantıda yaptığı konuşmada, İNTES'in geleneksel toplantılarının Türkiye'nin geleceğini kurarken en güzel etkinliklerden olduğunu, sendikanın köklü bir geçmişi bulunduğunu söyledi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın gayretleriyle Türkiye'nin önemli bir ivme yakaladığını vurgulayan Arslan, "Ulaşıma, erişime inanan bir Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız var. Başbakanımızın himayelerinde, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ulaştırmada yeni dönemde de tarihler yazmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki bu tarihleri sizlerle birlikte, şantiyedeki, bürodaki, sahadaki mühendisle teknisyenle teknikerle işçiyle birlikte yazacağız. 14 yıldır yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır." diye...