29 / 04 / 2024

ahmet ataç eskişehir

ahmet ataç eskişehir

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç kimdir? Ahmet Ataç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Ataç ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Ataç...

Ahmet Ataç: Başarılı kentsel dönüşüm için iş birliği şart!

Sağlıklı, çevreye uyumlu kent dokuları oluşturmak; vatandaşla iş birliği kurulması ve sivil toplum kuruluşları ile meslek odalarının görüşleri alınarak çözüm yolları bulunmasıyla mümkündür. Başarılı dönüşüm için iş birliği şarttır...

Eskişehir'de kentsel dönüşüm atağı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleriyle birlikte bir kentsel dönüşüm protokolü imzalandı. Bu protokole göre Eskişehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları öncelikle planlanacak. Dönüşümde öncelik Odunpazarı ve Tepebaşı'na verilecek.

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Eskişehir Tepebaşı'nda Kent Enstitüsü kurulacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, yüzbinlerce insanın yararlanacağı Kent Enstitüsü kuracak. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Anadolu Üniversitesi tarafından hazırlanan modüllerle uzaktan eğitim modeliyle eğitim verileceğini açıkladı.

Eskişehir’de iskansız binalar arttı!

Eskişehir Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Çetin, dernekte düzenlenen toplantıda binalarda iskan sorununu ele aldı. Çetin “Eskişehir’de iskânsız bina sayısı da had safhada” dedi.

YHT ile Eskişehir Antalya’ya bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i ziyaret etti. Arslan, ziyereti sırasında ''Eskişehir’i Afyonkarahisar üzerinden Antalya’ya yani Akdeniz’e bağlayacağız'' dedi.

Eskişehir Tepebaşı'nda imar planları değişecek!

Eskişehir merkez Tepebaşı ilçe Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 1/25 binlik imar planının görüşülüp kabul edildiği dünkü Belediye Meclis Toplantısından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşe'in sosyal medya üzerinden kendisini eleştirmesine tepki gösterdi.

Eskişehir Nayman'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Belediye Başkanı Ahmet Ataç Nayman Sokak ve Hoşnudiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarını denetledi. Ataç, kentin en merkezi noktasında yenilenen sokağın yeni görünümüne kısa sürede kavuşacağını söyledi.

Eskişehir Süper Kent projesinde sona gelindi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, hükümet olarak toplumu ilgilendiren yeni ve özel projelerle ilgili yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Eskişehir turizm yatırımcısının ilgisini çekiyor!

Son yıllarda yaşadığı dönüşüm ve gelişimle turizmde önemli bir atağa kalkan Eskişehir, hızlı trenle ulaşımın kolaylaşmasıyla birlike haftasonu turlarında da yerini almaya başladı.

Eskişehir Anadolu Havalimanı'nın adı Hasan Polatkan olacak!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 38. mitingini Eskişehir'de gerçekleştirdi. Başbakan Davutoğlu, Eskişehir Anadolu Havalimanı'nın adının Hasan Polatkan olarak değiştirileceğini açıkladı.

Daikin Eskişehir'deki ilk showroom'unu açtı!

Isıtma-soğutma sektörünün Japon devi Daikin, Türkiye’deki büyüme atağını sürdürüyor. Bayileri kanalı ile Türkiye genelinde yaygınlaşan Daikin, Eskişehir de yaptığı yeni açılışla showroom sayısını 189’e çıkardı.

Gardenlife Eskişehir tanıtıldı!

Özsoy İnşaat. Eskişehir'in ilk akıllı ev projesi özelliğine sahip Garden Life'ın lansmanını yaptı. Şirketin sahibi Ahmet Özsoy: Garden Life akıllı evleri Eskişehir'de çağdaş akıllı ev anlamında ilk projelerden...

Eskişehir Garden Life projesinin lansmanı yapıldı!

Özsoy İnşaat. Eskişehir'in ilk akıllı ev projesi özelliğine sahip Garden Life'ın lansmanını yaptı. Şirketin sahibi Ahmet Özsoy: Garden Life akıllı evleri Eskişehir'de çağdaş akıllı ev anlamında ilk projelerden...

ahmet ataç eskişehir Haberi

ahmet ataç eskişehir

Ahmet Ataç kimdir?

Ahmet Ataç, Eskişehir ‘de doğdu. Maarif Koleji’ni bitirdikten sonra 1969 yılında İstanbul Diş Hekimliği Yüksek Okulu’ndan mezun oldu ve serbest Diş Hekimi olarak çalışma hayatına atıldı.


1986 yılında Eskişehir-Kütahya-Afyon-Bilecik illeri Diş Hekimleri Odası Başkanı seçilen Ataç, 1994-1999 yıllarında Anadolu Üniversitesi Mediko-Sosyal Öğrenci Hastanesi’nde Diş Hekimi olarak görev aldı.


Türk Diş Hekimleri Birliği’nin çeşitli kademelerinde görev alan Ataç, 1996-1997 ve 1998-1999 yıllarında Türk Diş Hekimleri Birliği ‘Etik Komisyonu’ üyeliğine seçildi ve 2004-2009 yılları arasında Türk Diş Hekimleri Biriliği Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.18 Nisan 1999 yılı yerel seçimlerinde DSP listesinden Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı’na seçilen Dt. Ahmet Ataç, 2004 yılına kadar Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü.


29 Mart 2009 seçimlerinde aday olduğu DSP’den Eskişehir halkının büyük desteğiyle tekrar Eskişehir Tepebaşı...