04 / 05 / 2024

Daikin Eskişehir'deki ilk showroom'unu açtı!

Daikin Eskişehir'deki ilk showroom'unu açtı!

Isıtma-soğutma sektörünün Japon devi Daikin, Türkiye’deki büyüme atağını sürdürüyor. Bayileri kanalı ile Türkiye genelinde yaygınlaşan Daikin, Eskişehir de yaptığı yeni açılışla showroom sayısını 189’e çıkardı.



Isıtma ve soğutma sektörünün önde gelen kuruluşlarından Daikin, Türkiye’yi bölgenin üretim ve Ar-Ge üssü yapma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlerken, yeni açılışlarla bayi ağını da genişletiyor. Yeni bayii ve showroom açılışları ile hizmet ağını genişleten Daikin, Eskişehir’de ki ilk showroom’unu hizmete soktu.

Vişnelik Mahallesi, Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan yeni showroom’un açılışı, Belediye Meclis Üyesi Nuri Temizsoy, Gençlik Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dündar, Eskişehir Ticaret Odası Eski Başkanı Harun Karacan ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Açılış sırasında dünya iklimlendirme devi Daikin’in Türkiye’deki faaliyetleri ve büyüme planı hakkında bilgi veren Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, Türkiye genelindeki showroom’larının 189’uncusunu Eskişehir’de açmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Daikin olarak split klimadan VRV adı verilen merkezi sistemlere kadar ısıtma ve soğutma sektöründe en geniş ürün gamına sahip markayız. Bireysel, ticari ve endüstriyel alanda kullanıcılarımızın farklı ürün ve hizmet beklentisine yanıt verebiliyoruz. Hedefimiz 2015 sonunda 200 showroom’a ulaşmaktı, ancak halen planlanan ve programa alınan açılışlar bu sayıyı aşacağımızı gösteriyor. Ürün gamımızda olduğu gibi hizmet ağımızda da kullanıcılarımıza en üst düzeyde hizmet vermeyi amaçlıyor, bu doğrultuda yeni açılışlarla büyümeye devam ediyoruz.” 

Antalya’dan sonra Eskişehir’deki showroom’unu açan Ars Soğutma yöneticisi Arif Ramazanoğlu ise, Daikin kalitesi ve güvencesi ile bireysel ve kurumsal müşterilerinin iklimlendirme ihtiyaçlarına çözüm sunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.  Ramazanoğulları, bu showroom’da Daikin ile Miele arasında yapılan anlaşma sonucu, iklimlendirme cihazlarının yanı sıra beyaz eşya satışı yaptıklarını da belirtti.




Geri Dön