05 / 05 / 2024

Parktürk, Eskişehir'de çok katlı otopark açtı!

Parktürk, Eskişehir'de çok katlı otopark açtı!

Partürk, otoparklar zincirinin ilk halkası olan ve inşaatını 8 ay gibi kısa bir süre de bitirdiği Yap-İşlet-Devret modeli ile 360 araç kapasiteli ve toplam maliyeti 4.153.600,00 TL olan œYEşžİL ve AKILLI Eskişehir I (Bayat Pazarı) çok Katlı Otoparkı'nı a



04 Aralık 2010 saat 12.30"da Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERşžEN"in katılımlarıyla, otoparklar zincirinin ilk halkası olan ve inşaatını 8 ay gibi kısa bir süre de bitirdiği Yap-İşlet-Devret modeli ile 12.421 m2 inşaat alanına sahip,   360 araç kapasiteli ve toplam maliyeti 4.153.600,00 TL olan œYEşžİL ve AKILLI Eskişehir I (Bayat Pazarı) çok Katlı Otoparkı açılmış ve yine Sayın Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERşžEN"in huzurlarıyla gerşekleştirilen Yap-İşlet-Devret modeli ile 7.261 m2 inşaat alanına sahip, 280 araç kapasiteli ve yaklaşık toplam maliyeti 4.000.000,00 TL olacak œYEşžİL ve AKILLI Eskişehir II (Kemal Paşa) çok Katlı Otoparkı"nın temeli atıldı.
 
Bu yatırımları yapan PARKTURK Otopark Yatırımları ve İşletmeleri İnşaat Anonim şžirketi;
 
26 Ocak 2010 tarihinde Ankara"da kurulmuştur. Projelerini, sözleşmelere, işverenin taleplerine, teknik ve yasal düzenlemelere sadık kalarak, programlanan süreler içerisinde tamamlamayı ve arkasından dünya normlarında modern bir şekilde işletmeyi temel ilke olarak benimseyip, faaliyet alanı doğrultusunda yeni projeler geliştirerek kaliteli hizmet üretmeyi hedeflemektedir.
 
Bulunduğu konumu sürekli geliştirmek için; yeniliklere açık, dinamik kadrosuyla girişimci, sağduyulu ve müşteri odaklı hizmet yaklaşımıyla,   modern otopark anlayışını ülkemizde yerleştirerek nitelikli işletmecilik   yapmak ve Türkiye"nin önder   markası olmak amacıyla yola çıkmıştır.
 
10 yılda yurt çapında 200 otopark ve 100.000 araç kapasitesine ulaşma hedefiyle yola çıktığı bu projede, çağımızın çığır açacak buluşlarından biri olan elektrikli araçlara şarj hizmeti verilmesinin de dahil olduğu, œYEşžİL OTOPARK konseptine uygun farklılıklara da yer vermiştir.
 
œAKILLI OTOPARK yaklaşımı ile güvenlik kameraları, bilet kontrol üniteleri, araç ve plaka tanıma sistemleri kullanımı ile bu alanda dünyada ulaşılan teknolojinin en son yeniliklere de bu projesinde yer vermiş ve açılış töreninde bunların tanıtımını da yapmıştır.
 
Hedef olarak,   kiralama, satın alma, Yap “ İşlet - Devret yöntemleri ile yapılacak otopark yatırımlarından oluşan bir portföy oluşturmayı, bu portföyü de 2015 yılı sonuna kadar halka arz edilebilecek bir œGAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI haline getirmeyi öngörmüştür.


Geri Dön