20 / 07 / 2024

Ahmet Burak Aktaş

Ahmet Burak Aktaş

ODTÜ'lü 4 öğrenci hem çamaşırı hem insanı aynı anda yıkayan makine tasarladı.Türkler hem çamaşırı hem insanı aynı anda yıkayan çamaşır makinesi+duş tasarladı.

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Civil Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Civil Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi Güngören'de Ali Yıldıran, Ahmet Burak Yıldıran ve Mustafa Yıldıran ortaklığında kuruldu.

A7 Mühendislik Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

A7 Mühendislik Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ahmet Burak Akkoyunlu tarafından kuruldu.

Fer Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Burak Solmaz, Hüseyin Ertokan, Kemalettin Solmaz ve Ömer Faruk Davarcı ortaklığında kuruldu.

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlar Proje Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aktaş tarafından kuruldu.

Benevre Beytepe projesinin sanatsal detayları anlatılıyor!

Elbiz İnşaat garantisi ile teslim sürecinde olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Benevre Beytepe 26 renge boyanacak!

Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Niğde'de Aralık ayında 265 konut satıldı!

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Ahmet Mert Aktaş tarafından yapılan açıklamaya göre, Niğde'de Aralık ayı konut satışı 265 adet olup, ipotekli satış 86, diğer satış 179 adet olarak gerçekleştiği belirtti.

ANF İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

ANF İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Ahmet Burak Yaşa, Ertuğrul Faruk Aydın, Orhan Narin tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Bakırköy, Şenlikköy'de kuruldu.

Ahmet Davutoğlu: Taksim Meydanı, dünyanın en çirkin meydanı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Amasya’ya seyahatinde uçakta gazetecilere konuştu. Davutoğlu, Taksim Meydanı'nın dünyanın en çirkin meydanı olarak değerlendirirken en güzel meydan olarak Venedik ve İsfahan'daki meydanları gösterdi... İşte o meydanlar...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan, TOKİ'ye tam not verdi!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, Van'daki yıkıcı depremin ardından yeniden gündeme gelen bina güvenliğiyle ilgili TOKİ konutlarına övgü yağdırdı

Ahmet Ercan: Ev alacaksam TOKİ'den alırım!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi, Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "TOKİ sağlam zeminde, dayanıklı konutlar yapıyor. Bu nedenlen bir ev alacak olsam, TOKİden alırım" dedi

İstanbul'un yeni müzesi: Ahmet Hamdi Tanpınar!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan Edebiyat Müzeleri projesi kapsamında İstanbulda yeni bir müze açılıyor: Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müzesi ve Kütüphanesi

Ahmet Burak Aktaş Haberi

Ahmet Burak Aktaş

ODTÜ öğrencisi Ahmet Burak Aktaş, Adem Önalan, Salih Berk İlhan ve Burak Söylemez isimli dört öğrencinin tasarladığı kabinde yıkanırken kullandığınız su 3 ayrı filtreden geçiyor ve çamaşırlarınız da bu suyla yıkanıyor.


Daily Mail gazetesinin haberine göre Washit isimli makinenin tasarımcılarından biri olan Endüstriyel Tasarım bölümü öğrencisi olan Ahmet Burak Aktaş, makinenin açık alanlarda da kullanılabileceğine dikkat çekiyor.


Geliştirme aşamasındaki makinenin bir bölümünde kişi kendi yıkakırken, diğer bölümündeki makinede de eşyaları yıkanıyor ve kurutuluyor.

Normal bir duşta harcanan 150 litre suyla, çamaşır makinesinin normalde harcadığı 38 litre suyun çok azıyla bu makinede hem bir kişi hem de çamaşırları yıkanıyor.

Ahmet Burak Aktaş, Washit'in en değerli kaynağımız olan suya verdiğimiz önemi kanıtladığına dikkat çekerken, bu makineyle insanların günlük rutin hayatının tamamen değişeceğini...