23 / 06 / 2024

Ahmet Demircan

Ahmet Demircan

Tesislerin temeli, yarın Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu ile Sağlık Bakanı Demircan'ın katılacağı törenle atılacak.

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamad "Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, Bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir" diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Camilerimizi restore ediyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Ahmet Demircan çöken binanın sakinleriyle buluştu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce'de çöken bina ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demircan, 29 aileyi çevredeki otellere yerleştirdiklerini belirtti.

Ordu Şehir Hastanesi 900 yataklı olacak!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ordu Şehir Hastanesi projesine ilişkin "2020 yılı sonunda veya 2021 yılının başlarında inşallah hastanemize kavuşuruz. Ordu Şehir Hastanesi 900 yataklı olacak ve son teknolojiyle donatılacak. Ordu'muza hayırlı, uğurlu olsun." dedi. 

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesini dün hizmete açtı.

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapım süreci mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapımına ilişkin olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 6 soru sordu..

Şehir hastaneleri yatırımları hız kesmeyecek!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı Kayseri Şehir Hastanesinin açılış töreninde, önemli açıklamalarda bulundular. 

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ilişkin 3 soru TBMM'de!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin maliyetine ve arazisine ilişkin Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 3 soru sordu..

Pendik Devlet Hastanesi yenileniyor!

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ilçede yapılacak sağlık yatırımlarını masaya yatırdı.

İzmir'e 2. şehir hastanesi müjdesi!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan yaptığı açıklamada, Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yapımının devam ettiğini, ikinci şehir hastanesinin ise yerinin belirlenmesinin ardından temelinin atılacağını söyledi.

Devlet hastaneleri kapanıyor mu?

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, devlet hastaneleri kapatılıyor mu? sorusuna açıklık getirdi. İşte, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın açıklamaları... 

Ahmet Demircan Haberi

Ahmet Demircan

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Samsun'da yapılacak 183 milyon lira yatırım bedelli 14 tesis için yarın temel atma töreni düzenlenecek.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Samsun'da, Devlet Su İşleri, Orman ile Doğa Koruma ve Milli Parklar genel müdürlüklerince 14 tesis inşa edileceği belirtildi.


Toplam 183 milyon liraya mal olacak tesislerin temelinin yarın Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın katılacağı törende atılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Bakan Eroğlu, Samsun'da düzenlenecek merasimde orman köylülerinin kalkındırılması amacıyla 5 aileye gelir getirici tür, 5 aileye ORKÖY sertifikası verecek. Ayrıca badem, mahlep ve kuşburnu türlerinden oluşan 3 bin fidanı vatandaşlara ücretsiz dağıtacak.


Temeli atılacak Salıpazarı Barajı'nda 16 milyon 160 bin metreküp su depolanacak. Barajla 15 bin 400 dekar zirai arazi suya kavuşacak...