04 / 05 / 2024

Ahmet Dural Kent Meydanı Ahmet Dural Kent Meydanı kamulaştırma

Ahmet Dural Kent Meydanı Ahmet Dural Kent Meydanı kamulaştırma

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Ahmet Dural Kent Meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı devam ederken, ilçeye değer katacak meydan da etap etap ortaya çıkmaya başladı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan o il için 7.5 şiddetinde deprem uyarısı! Kent büyümemeli dedi! 

Deprem uzmanı Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, bugün .5 şiddetinde deprem beklediği kenti açıkladı ve uyarılarda bulundu. İşte Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Ay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykanat tarafından kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dursun, Ahmet Dursun, Cemal Dursun ve Göksel Özhan ortaklığında kuruldu.

Eskişehir Tepebaşı'nda Kent Enstitüsü kurulacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, yüzbinlerce insanın yararlanacağı Kent Enstitüsü kuracak. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Anadolu Üniversitesi tarafından hazırlanan modüllerle uzaktan eğitim modeliyle eğitim verileceğini açıkladı.

Ahmet Nazif Zorlu: İzmir'i marka kent yapmalıyız!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) Çarşamba Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, İzmir'in markası olmadığı, doğu kenti gibi gözüktüğünü söyledi.

Ahmet Deniz: Batman örnek bir kent olacak!

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batmanımızı, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla örnek bir kent yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışacağız." dedi.

Ahmet Vefik Alp: 3. köprü ve 3. havalimanı muhteşem projeler!

Kent Bilimci ve Yüksek Mimar Ahmet Vefik Alp, İstanbul'da yürütülen 3. köprü ve 3. havalimanı gibi projeleri; “Muhteşem projeler” diye niteledi. Alp, MHP için de; “Slogan değil, proje partisi haline gelmeli” dedi.

Balıkesir Kent Müzesi çalışmaları devam ediyor!

Bursa Büyük Şehir Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı Ahmet Erdönmez, Kültür ve Turizm Daire Başkanı Aziz Elmas, Kent Müzesi ve ilçeyi gezerek sergilenecek olan eşyalar ve çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulundular.

İnegöl Batıkent Residence ve AVM'nin temeli atıldı!

İnegöl’ün ilk rezidans projesi “Batıkent Residence ve AVM”nin temeli atıldı. Akyükselen inşaat tarafından hayata geçirilecek projede, Ahmet Türkel Çevreyolu başlangıcı mevkiinde 50 bin metrekarelik alanda 6’şar katlı, 13 blokta 312 dairenin bulunacak.

Ahmet Dural Kent Meydanı için kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Ahmet Dural Kent Meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı devam ederken, ilçeye değer katacak meydan da etap etap ortaya çıkmaya başladı.

Ahmet Davutoğlu: İşçiler için 50 bin konut yapılacak!

Gaziantep'te işçi ve işverenlerle bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, işçiler için 50 bin konut, sanayi ve kent arasında metro yapılacağı müjdesini verdi.

Ahmet Vefik Alp: Türkiye'de 5 milyon sorunlu konut var!

Kent bilimci yüksek mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, ülke genelinde 5 milyon sorunlu konut olduğunu ve hala ülkede 30 sene önceki teknoloji kullanılarak bina yapıldığını söyledi.

Ahmet Dural Kent Meydanı Ahmet Dural Kent Meydanı kamulaştırma Haberi

Ahmet Dural Kent Meydanı Ahmet Dural Kent Meydanı kamulaştırma


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Ahmet Dural Kent Meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı devam ederken, ilçeye değer katacak meydan da etap etap ortaya çıkmaya başladı. Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemliklilerin yıllardır hayalini kurdukları meydan projesinin etap etap ilerlediğini belirterek, son yapılan yıkımla 600 metrekare alanı daha meydana katmış olduklarını söyledi.


Kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde de meydan ve büyük park projelerine hız veren Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Ahmet Dural Kent Meydanı projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı çalışmasına devam ediyor. Bugüne kadar kamulaştırılan 1000 metrekare alan için 3 milyon TL harcayan Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 2 milyon TL’lik harcama ile kamulaştırılan binaların yıkımı ile 600 metrekarelik alanı daha meydan projesine dahil etmiş oldu.


Gemlik’e değer...