03 / 05 / 2024

Ahmet Fırat kimdir

Ahmet Fırat kimdir

Dün resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre konut satışları Ekim'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 14,9 artış gösterdi. Fırat Life Style’ın COO’su Ahmet Fırat konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Abdulkerim Fırat kimdir? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Abdulkerim Fırat kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere görev yürütüyor? Pasifik GYO’da ne iş yapıyor? İşte Abdulkerim Fırat ile ilgili merak edilen her şey...

Abdülkerim Fırat nereden mezundur? Abdülkerim Fırat kimdir?

Abdülkerim Fırat kimdir? Abdülkerim Fırat hangi mesleği yapıyor? Abdülkerim Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Mert Fırat Kimdir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur?

İsmail Mert Fırat ne iş yapıyor? İsmail Mert Fırat’ın mesleği nedir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Fırat: Konut kredilerindeki faiz indirimi vatandaşın cebine yansımalı!

Dün resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre konut satışları Ekim'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 14,9 artış gösterdi. Fırat Life Style’ın COO’su Ahmet Fırat konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İsmail Mert Fırat kimdir?

Fırat İnşaat'ın sahibi İsmail Mert Fırat kimdir? İsmail Mert Fırat daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İsmail Mert Fırat'ın biyografisi...

Fırat Kalkanı bölgesinde 37 okulda inşaat devam ediyor!

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz de Mart 2016’dan itibaren Fırat Kalkanı bölgesinde eğitim öğretim faaliyetlerini organize etmek için çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2.Etap başvuruları bugün başladı!

Toplamda 51 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Ağrı Merkez Konutları'nda fiyatlar 141 bin 295 liradan başlıyor. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2.Etap başvuruları bugün başladı.

Fırat Üniversitesi'ne flora türleri için yeni laboratuvar inşa ediliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Fırat Üniversitesi'nin işbirliği protokolü çerçevesinde nesli tehlike altındaki flora türlerinin yetiştirilmesi için doku kültürü laboratuvarı inşa ediliyor.

Ahmet Güneş kimdir?

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Güneş kimdir? Ahmet Güneş hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Güneş..

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap için çalışmalar başlatıldı!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Ağrı merkez Fırat Mahallesi ikinci etap konut yapımı için TOKİ ile görüşmelerinin olumlu sonuçlandığını ve çalışmaların başlatıldığını açıkladı.

Hatay Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı hizmete açılıyor!

Hatay Dörtyol Belediyesi şahadetinin ilk yıldönümünde Şehit Fırat Çakıroğlu Parkı'nı Cumartesi günü saat 11.00 da Niğdeliler Mahallesi'nde açıyor. Çakıroğlu, Dörtyol Belediyesi tarafından unutulmadı.

Ağrı TOKİ Fırat Mahallesi kura sonuçlarının tam listesi!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi kura çekimi kapsamında 141 adet konut için dün saat 10.00'da hak sahipleri belirlendi. İşte Ağrı TOKİ Fırat Mahallesi kura sonuçlarının tam listesi...

Ahmet Fırat kimdir Haberi

Ahmet Fırat kimdir

Yurt içinde özellikle başkent Ankara’da markalı konut projeleri hayata geçiren Fırat Life Style’ın COO’su Ahmet Fırat dün resmi olarak açıklanan konut satışları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Fırat konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “İnşaat ve gayrimenkul sektörü açısından 2021 yılı için küresel olarak değerlendirme yapıldığında, dikkat çeken en önemli unsurun hala pandemiden kaynaklı etkenler olduğunu görmekteyiz. Bu sebeple, değişen tüketici ihtiyaçları, kapanmalardan dolayı evde daha sık vakit geçirmek durumunda kalan vatandaş ve ikinci bir unsur olarak, yılın ilk çeyreğinde artışa geçen konut faizleri, içinde bulunduğumuz inşaat sektörünü adeta vardavelası olmayan bir tekneye çevirmiştir” şeklinde konuştu.

Vatandaşların alım gücü göz ardı edilmemeli

TÜİK verilerine göre inşaat maliyet endeksinin, 2021 Eylül'de bir önceki aya göre yüzde 0,25, bir önceki senenin aynı ayına...