02 / 05 / 2024

Ahmet Günşen kimdir

Ahmet Günşen kimdir

AK Parti'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, belediye başkanı seçilmesi halinde, ilk yıl kenti çöpten kurtarma sözü verdi. Günşen, 'Edirneli çöplüğe mahkum olmayacak' dedi...

Ahmet Günşen kimdir?

Başbakan Tayyip Erdoğan 5 Aralık 2013 günü Edirne Büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre Edirne Büyükşehir belediye başkan adayı olan Ahmet Günşen kimdir?

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

Sakın kaçırmayın! Yarın MTV taksit ödemesi için son gün!  MTV ödenmezse cezası kaç TL?

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 2023 yılı ödemelerinin ilk taksit ödemeleri için yarın son gün. En düşük MTV ödemesi bu yıl 219 TL olurken,  araç tipine ve aracın yılına göre ödenecek vergi miktarı da değişiyor. Peki MTV ödemesi nereden yapılır? MTV  zamanında ödenmezse ne olur? İşte yanıtlar…

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Mehmet Özçelik: Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor!

Yabancı yatırımcılara, geniş bir yelpazede büyük kolaylıklar sunulduğunu söyleyen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik,"Türkiye’ye yatırım yapanlar her zaman kazanmıştır. Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor ve ülke ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ediyor” dedi.

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Türkiye'de lüks konut talebi her geçen gün artıyor!

Coldwell Banker Profesyonel Lüks Konut Uzmanı ve Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda, "Türkiye’de lüks konuta olan talep her geçen gün artıyor." dedi. 

TL, dolar karşında bu yılın en güçlü seviyesinde!

Son zamanlarda küresel piyasalarda yaşanan gelişmeler ile yurt içindeki olumlu havadan etkilenen TL, dolar karşısında bu yılın en güçlü seviyesinde seyrediyor.

Karma projelere talep her geçen gün artıyor!

Konut, AVM, ofis, otel, kültür merkezi gibi birden fazla işlevi olan karma kullanımlı yapılar, İstanbul’dan diğer büyük şehirlere yayılıyor. Karma projelere olan ilgi her geçen gün artıyor.

İnşaat sektörü her geçen gün ivme kazanıyor!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, inşaat sektörünün önemini anlattı. Karataş sektörün her geçen gün ivme kazandığını belirtti.

Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü Ahmet Güneş aldı!

İç mimar Ahmet Güneş Evos Angels ‘ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği Dijital Dünyanın Enleri 2017 ödül töreninde Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü almaya hak kazandı.

İşte dünyanın en uzun 10 gökdeleni!

Gelecek 10 yılda yapılması ve tamamlanması beklenen en uzun gökdelenler sizler için araştırıldı. İşte dünyanın en uzun gökdelenleri...

Ahmet Günşen kimdir Haberi

Ahmet Günşen kimdir

AK Parti'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen Sabah'a konuştu. Edirne Belediye Başkanlığı'na seçilmesi halinde en fazla iki dönem daha aday olacağını söyleyen Günşen, koltuğa yapışmayacağını belirterek, "Uzun dönmemde insan çalışma heyecanını yitiriyor ve yıpranıyor. Gençlerin önünü açmak gerekir. Hamdi Bey aday gösterilip kazanırsa kendini ilk kutlayacak olan ben olacağım. 

Benim demokrasi kültürüm bunu gerektiriyor" dedi. 


ÇÖP ORTADAN KALKACAK 


Şehri ve içinde yaşayanları emaneti bilmek bu emanete ihanet edilmemesi gerektiğini söyleyen Prof. 

Dr. Günşen, Edirne'nin Şehrül Emin'i olmak için çalışacağını ifade etti. Şehirden emin olanın kendinden emin olması gerektiğini aktaran Prof. Dr. Günşen, martta Edirnelinin desteğiyle belediye başkanı seçilmesi halinde, ilk yıl kenti çöpten kurtarma sözü vererek, "Yeniimaret Mahallesi'ndeki çöplük mutlaka oradan kalkacak. 

Şehir pimi çekilmemiş bomba ile iç içe yaşıyor. Şehrin...