13 / 05 / 2024

Ahmet Halim Celaloğlu

Ahmet Halim Celaloğlu

Atakule GYO Beykoz'da 7 milyon 400 bin 300 dolara 23 bin 620 metrekarelik arsa satın aldı...

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celil Kurt tarfından kuruldu.

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Erkan Küç tarafından kuruldu.

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ayrancıoğlu Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ayrancıoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Ahmet Keleşoğlu’nun mirası paylaşılamıyor!

5 milyar liralık servete sahip Türkiye’nin en zengin iş insanları arasında olan merhum Ahmet Keleşoğlu’nun, eşi ve 5 kardeşinin çocukları merhumun mirasını paylaşamıyor.

Müteahhit Ahmet Sakızoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme!

Antalya'da maket proje üzerinden aynı daireleri 176 kez  satarak "nitelikli dolandırıcılık" yaptığı gerekçesiyle 528 yıl hapis cezasına çarptırılan "Ferrarili müteahhit" Ahmet Sakızoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Kartal arazisi iddiası!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldığını, bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapıldığını ve usulsüz olduğunu ileri sürdü.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Milli basketbolcu Ahmet Düverioğlu Fikirtepe mağduru!

Fenerbahçe forması giyen milli basketbolcu Ahmet Düverioğlu konut mağduru oldu. Kentsel dönüşüm projesinden 2 daire satın alan basketbolcu Ahmet Düverioğlu, 450 bin TL ödedi. 

Nurol GYO'nun acı günü! Yasemin Paşaoğlu vefat etti!

Nurol Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi, Nurol İşletme ve Gayrimenkul Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Paşaoğlu'nun eşi Yasemin Paşaoğlu vefat etti.

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme koşulları!

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme koşulları kapsamında 1,05 faiz oranıyla 120 aya kadar ödeme yapılabiliyor. Celaloğlu İnşaat imzası taşıyan projede fiyatlar 277 bin TL'den başlıyor...

Ahmet Halim Celaloğlu Haberi

Ahmet Halim Celaloğlu


Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş İstanbul Beykoz Çayağzı Köyü'nde Beylik Mandıra Çiftliği Mevkii'nde yer alan 14 pafta, 1672 parsel, 23 bin 620 metrekare arsayı 7 milyon 440 bin 300 dolara, Ahmet Halim Celaloğlu, Hatice Celaloğlu, Ali Celal Celaloğlu ve Tevfika Celaloğlu'dan satın...