08 / 05 / 2024

Ahmet Hamoğlu kimdir

Ahmet Hamoğlu kimdir

Hamoğlu Holding Başkanı Ahmet Hamoğlu, işletmecisi olduğu Kız Kulesi’ne gelen hacizlerle haber oluyor. Kendisinden davacı olan kardeşi Aydın Hamoğlu ise abisinin yakında kaçacağı Romanya’da arazi, ev alıp yatırım yaptığını söylüyor...

Kız Kulesi'nde borcun tahsilatı için restoranda haciz işlemi başlatıldı!

Kız Kulesi'ni restoran olarak işleten Ahmet Hamoğlu'nun kardeşine olan borçları başına bela oldu. Yaklaşık 50 milyon liralık borcun tahsilatı için restoranda haciz işlemi başlatıldı. Mekâna gelen müşterilerin hesaplarını icra memurları topladı...

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Ahmet Erkurtoğlu kimdir?

Mimar Ahmet Erkurtoğlu kimdir? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Erkurtoğlu..

Ahmet Sakızoğlu kimdir?

Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Emlak ve turizm şirketi Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu kimdir? Ahmet Sakızoğlu hangi işlerde görev aldı?

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Mevlüt Çavuşoğlu kimdir?

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Peki, Mevlüt Çavuşoğlu kimdir? Yeni Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Şebnem Hasdedeoğlu kimdir?

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu kimdir? Şebnem Hasdedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu'nun biyografisi..

Ahmet Kurutluoğlu kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdüren Ahmet Kurutluoğlu kimdir? Ahmet Kurutluoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Kurutluoğlu..

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ahmet Erkurtoğlu: Dönüşüm başladı konutlar küçüldü!

AE Mimarlık Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşüm yapılırken, yaşam alanlarının giderek küçüldüğünü belirtti. "Kentsel dönüşüm kavramı üzerinde hâlâ tam bir uzlaşma sağlanabilmiş değil" dedi.

Ahmet Ertürk kimdir?

Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Ertürk kimdir? Ahmet Ertürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Ertürk ne zamandan beri genel müdür olarak görev alıyor?

Dursun Balcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde değişiklikler yapıldı. Ancak, Dursun Balcıoğlu Raylı Sistem Daire Başkanı olarak görevinde kaldı. Peki Dursun Balcıoğlu kimdir? Dursun Balcıoğlu ne zamandan beri raylı sistem daire başkanı?

Adil Karaismailoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı görevine getirilen Adil Karaismailoğlu kimdir? Adil Karaismailoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Adil Karaismailoğlu..

Barış Metekoğlu kimdir?

Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Barış Metekoğlu kimdir? Şehir ve Bölge Plancısı Barış Metekoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Barış Metekoğlu'nun biyografisi..

Ahmet Hamoğlu kimdir Haberi

Ahmet Hamoğlu kimdir


HAMOĞLU Holding, Silivri Klasis Otel ve Golf Kulübü, Maxi AVM zinciri ile 90’lı yıllarda altın çağını yaşamıştı.


Holding başkanı Ahmet Hamoğlu, işletmecisi olduğu Kız Kulesi’ne gelen hacizlerle haber oluyor. Kendisinden davacı olan kardeşi Aydın Hamoğlu, ağabeyini vergi dairelerine ihbar etti. Parasının izin kaybettirmek için paravan şirketler kurduğunu, yakında kaçacağı Romanya’da arazi, ev alıp yatırım yaptığını söylüyor ve şöyle konuşuyor:


ÇOK PARA KAZANDIK


“Babamın 1973’te vefatından sonra işleri ailenin büyüğü ağabeyim devraldı. 1993’te Silivri’deki Klasis Otel ve Golf Country Club Hotel’ı yaptık. Kumarhane yasağına kadar büyük paralar kazandık. Maxi alışveriş merkezlerini kurduk. Enerji, kebap, bilgisayar yazılımı, sinema, market, inşaat işlerine girdik. 4.500 çalışanı olan 16 şirketli holding’e dönüştük. Holding’in yüzde 25’i benim, yüzde 75’i ağabeyimindi. 2010’da hisselerimi 14.5 milyon Euro gibi komik bir...