17 / 05 / 2024

ahmet haşimin evi kültür merkezi oluyor

ahmet haşimin evi kültür merkezi oluyor

Kadıköy Belediyesi Ahmet Haşim'inde bir dönem yaşadığı konağı müzeyi kültür merkezine dönüştürecek

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan büyük İstanbul depremi tepkisi: İstanbul'da ha bugün ha yarın deprem olacak...

Jeofizik Y. Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili X sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İşte o açıklama...

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Haşim Alptekin ve Dunya Majıd Ham Alshalabı ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Belediyesi'nden İBB'ye metro tepkisi!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Vezneciler metro hattı projesinin hayata geçirilmediğini öne sürerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Ahmet Şevki Göklevent'in Mersin'deki evi yıkılmak üzere! 

Eski Mersin Milletvekili Şevki Bey'in (Ahmet Şevki Göklevent) tarihi evinin yıkılmak üzere olduğu görüntülendi. Mersin'in Gülnar ilçesinde bulunan konak harabeye döndü...

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılacak!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, yaptığı açıklamada ilçedeki metruk binaların yıkılacağını söyledi.

Arnavutköy Millet Kıraathanesi 13 Mart'ta açılacak!

 Arnavutköy Belediyesi Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, millet kıraathanelerinin önemine değinerek, Arnavutköy Millet Kıraathanesi'nin 13 Mart'ta açılacağını söyledi.

Ahmet Haşim Baltacı Arnavutköy projelerini anlattı!

Arnavutköy Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy 2023 Vizyon Tanıtım Programında vatandaşlar ile buluştu. 

Ladikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin evi restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın manevi mimarlarından Lâdikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin Lâdik’teki evinin restorasyonunu ve çevre düzenlemesini yaparak gelecek kuşaklara aktarıyor.

Ahmet Ertegün'ün Bodrum'daki evi satıldı mı?

Atlantic Records’un 2006’da vefat eden sahibi Ahmet Ertegün’ün, ünlü yıldızları ağırladığı Bodrum’daki evinin satılık olmadığı ifade edildi. Eşi Mica Hanım, “Ahmet’in vasiyeti var. Kesinlikle satmıyorum” diye konuştu.

Erzurum Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ahmet Hamdi Tanpınar Bilgi Evi'ni hizmete açtı.

Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Süleymanlı Sağlık Evi hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran KILIÇ, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Faruk ERASLAN, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet YENER ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Semih YANCAR katıldı.

Kağızman'a modern öğretmen evi ve fen lisesi müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman'a modern öğretmen evi ve fen lisesi yapılacağını açıkladı.

Şehzadeler Kültür Evi'nin inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından Ahmet Bedevi Mahallesinde yapımına başlanan Taziye ve Kültür Evi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

ahmet haşimin evi kültür merkezi oluyor Haberi

ahmet haşimin evi kültür merkezi oluyor

Kadıköy Rıhtım Caddesi'ndeki Ahmet Haşim'in de bir dönem yaşadığı ahşap konağı Kadıköy Belediyesi satın aldı. Ahmet Haşim Konak, restorasyon ve rölöve projelerinin hazırlanmasından sonra koruma kurulunun onayıyla kültür merkezi...