14 / 05 / 2024

Ahmet Orman

Ahmet Orman

Forest İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Orman tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan' da İstanbul, Çekmeköy, Sultançiftliği Mahallesi, Sultan Murat Caddesi' nde kuruldu.

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçi tarafından kuruldu.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Türev Teknik Orman Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Türev Teknik Orman Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ender Öztürk ve Ahmet Güngören tarafından kuruldu.

Pikare Otomotiv İnşaat Metal Orman Ürünleri Kimya Ve Maden Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikare Otomotiv İnşaat Metal Orman Ürünleri Kimya Ve Maden Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Varlı tarafından kuruldu.

Forza İnşaat Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forza İnşaat Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şerif Ali Özgan tarafından kuruldu.

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited kuruldu!

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Özçevik tarafından kuruldu.

Ahmet Aslan İnşaat Orman Mamulleri Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aslan İnşaat Orman Mamulleri Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

Asb Orman Ürünleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb Orman Ürünleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ertakuş tarafından kuruldu.

Ahmet Orman Haberi

Ahmet Orman

Forest İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Orman tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Çekmeköy, Sultançiftliği Mahallesi, Sultan Murat Caddesi'nde kuruldu. 


Forest İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...