08 / 07 / 2024

Ahmet Sevil Üstünkaya

Ahmet Sevil Üstünkaya

ATÜ Turizm İşletmeciliği A.Ş Yöneticisi Başak Üstünkaya Bozkurt'un babası, ATÜ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kerem Üstünkaya'ın amcası vefat etmiştir. Vefatı üzerine ATÜ Turizm İşletmeciliği A.Ş taziye mesajı yayınladı.

Beşiktaş tesisini geri alıyor! Akatlar No:1903'teki kiracı çıkarıldı! 

Beşiktaş Mehmet Üstünkaya tesislerinin içindeki kiracı çıkartıldı tesis yakın zamanda Beşiktaş Belediyesinden Beşiktaş Jimnastik Kulübüne devir olacak.

Ahmet Akça hangi üniversitenin kuruluşunda yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Akça kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Akça ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığına kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığında kuruldu.

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Almustashar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Almustashar Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt’ta  4 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı tarafından kuruldu.

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerindeki olağanüstü ek maliyet artışlarını sahiplenen olmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, konuya ilişkin konuştu.

Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi Hizmete Açıldı!

Uzun zamandır halde bulunan olan Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Sosyal Tesisi, Beşiktaş Belediyesi ve BJK tarafından yapılan ortak çalışmaların ardından hizmete açıldı...

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Eski başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak gelecek hafta kapsamlı bir rapor hazırlayacaklarını söyledi. Davutoğlu, "İstanbul'u savunmasız bırakır. Proje siyaset üstü taşınmalı. Savunma sorunları soğuk şekilde ele alınmalı" diye konuştu.

Beşiktaş'ın Levent'teki No:1903 tesisine borç darbesi!

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mehmet Üstünkaya No: 1903 Sosyal Tesisleri'ni ecrimisil bedellerinden kaynaklı borçların ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Belediyesinin teslim aldığını duyurdu...

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

Ahmet Sevil Üstünkaya Haberi

Ahmet Sevil Üstünkaya

ATÜ Turizm İşletmeciliği A.Ş Yöneticisi Başak Üstünkaya Bozkurt'un babası, ATÜ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kerem Üstünkaya'ın amcası vefat etmiştir. Vefatı üzerine ATÜ Turizm İşletmeciliği A.Ş taziye mesajı yayınladı.


İşte o mesaj;


Ortağımız Unifree A.Ş'nin kurucularından Merhum Mehmet Üstünkaya'nın kardeşi, ATÜ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kerem Üstünkaya ve kardeşi C.Aslı Üstünkaya'nın amcaları, Değerli Yöneticimiz Başak Üstünkaya Bozkurt'un sevgili babası, 


Ahmet sevil Üstünkaya'yı kaybemiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. ATÜ ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, Üstünkaya Ailesi'ne ve tüm sevdiklerine sabır...