04 / 05 / 2024

Ahmet Şimşek Gayrimenkul iletişim

Ahmet Şimşek Gayrimenkul iletişim

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu. 

Bakan Şimşek'ten kira vergi beyannamesi açıklaması: 21 bin TL'den fazla kira alan ev sahipleri için son gün 5 Nisan!

Kira geliri elde eden gayrimenkul sahiplerinin beyanname vermesi için son gün 5 Nisan olarak açıklandı. Bakan Şimşek'ten de son dakika kira vergi beyannamesi açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Şimşek Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Şimşek ve Secaattin Şimşek ortaklığında kuruldu.

Yusuf Şimşek, İdealist GYO'dan ayrıldı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Ahmet Şimşek Koleji velileri eylemde!

Doğa Koleji'nde yaşanan ekonomik krizin ardından 3 bine yakın öğrencisi olan Kartal Ahmet Şimşek Koleji’nde de aynı sorun patlak verdi. 

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu.

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu. 

Atatürk Havalimanı kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın, Atatürk Havalimanı'nın imara açılmayacağı fuar alanı olacağı konusunda yaptığı açıklamaya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten destek geldi. Şimşek, konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Fethi Şimşek, Doğa Okulları'nı sattı gayrimenkule girdi!

Kurucusu olduğu Doğa Okulları'ndaki hisselerini geçen ağustos ayında Metal Yapı Konut'un patronu Ömer Saçaklıoğlu'na satan Fethi Şimşek, gayrimenkul sektöründe büyüme kararı aldı.

Hasan Şimşek: Karma projeler trafiğe çözüm olabilir!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, tüm dünyada yükselen trend ofis, konut ve alışveriş merkezinin bir arada sunulduğu yeni nesil karma projelerin metropollerdeki trafik sorununa çözüm olabileceğini dile getiriyor.

Yenimahalle Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan hizmet alanları bir bir açılmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Muhtar Ahmet Ali Şimşek Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenlerle hizmete açıldı.

Ahmet Şimşek'ten apartman yöneticilerine asansör uyarısı!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, apartman yöneticilerini, binaların asansörlerinin aylık bakım, yıllık periyodik kontrol ve denetimlerini yaptırmaları konusunda uyardı.

Ahmet Şimşek Gayrimenkul iletişim Haberi

Ahmet Şimşek Gayrimenkul iletişim

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu. 

Ahmet Şimşek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
3.1- Her türlü gayrimenkul alımı, satımı, kiralaması ve dahili ticaretini yapmak. Her türlü gayrimenkul alım ve satımında komisyonculuk hizmeti vermek. Bu işlerle ilgili olarak danışmanlık yapmak. 3.2- Her türlü onarım, restorasyon ve inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerindeveya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, işletmek ve kiraya vermek. İnşaat işi ile ilgili olarak tüm inşaat makine,araç ve teçhizatların yedek parçalarının imalat, alım ve satımını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan...