05 / 05 / 2024

Ahmet Tevfik Parlakyıldız

Ahmet Tevfik Parlakyıldız

Kahraman Plan Proje Mühendislik İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Tevfik Parlakyıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Tabya Caddesi' nde kuruldu.

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından açıldı.

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu. 

Arıkyıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıkyıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Yıldız imzasıyla kuruldu.

Malatyalı Ahmet Seheryıldızı, ceviz ağacına dubleks ev yaptı!

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, emekli memur Seheryıldızı, ceviz ağacına iki katlı ahşap ev yaparak çocukluk hayalini gerçekleştirdi.

Lider Bina Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Lider Bina Grup İnşaat Anonim Şirketi, Ali İhsan Parlakyıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tevfik Lider Parlakyıldız ile Ahmet Asil Parlakyıldız Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 1 milyon TL sermaye ile 27 Nisan'da Kağıthane'de kuruldu.

Petek Yıldız Yapı ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Petek Yıldız Yapı ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Ahmet Erdal Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Taşocağı Caddesi' nde kuruldu.

Kahraman Plan Proje Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Plan Proje Mühendislik İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Tevfik Parlakyıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Tabya Caddesi' nde kuruldu.

Tarihi Ahmet Tevfik Paşa Konağı yıkılıyor!

Kars Kalesi’nin eteklerinde, tarihi Taş Köprü'yle hamamlar bölgesinde bulunan Ahmet Tevfik Paşa Konağı’nın da aralarında bulunduğu tarihi evler bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı yıkılmaya yüz tuttu.

Has Yıldız Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Yıldız Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi açıldı!

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Başakşehir'de, Onur Yavuz ve Ahmet Yavuz ortaklığında açıldı.

Metro Genel Müdürü Özgür Ayyıldız istifa etti!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'de Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Özgür Ayyıldız istifa etti. Boşalan genel müdürlük makamına ise vekaleten Ahmet Afkan atandı...

Yıldız Nalburiye İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Nalburiye İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mayıs'ta Bahçelievler, Siyavuşpaşa Mahallesi, Başak Sokak'ta kuruldu.

Turizmin Yükselen Yıldızı Gastronomi’den Nasıl Yararlanmalı? paneli düzenlendi!

Okan Üniversitesi ile TUYED’in ortaklaşa düzenlediği “Turizmin Yükselen Yıldızı Gastronomi’den Nasıl Yararlanmalı?” başlıklı panelde konuşan gazeteci-yazar Ahmet Örs, Türk mutfağının Michelin yıldızına ihtiyaç olmadığını söyledi...

Ahmet Tevfik Parlakyıldız Haberi

Ahmet Tevfik Parlakyıldız

Kahraman Plan Proje Mühendislik İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Tevfik Parlakyıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Tabya Caddesi'nde kuruldu. 


Kahraman Plan Proje Mühendislik İnşaat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...