30 / 04 / 2024

Ahmet Tevfik Uzun

Ahmet Tevfik Uzun

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, 'Tarsus Karaevli Göleti ve Sulaması İnşaatı" sözleşmesinin imzalandığını ve Tarsus SGK binasının yüzde 91 'i tamamlandığını kalan kısmı içinde ihalesinin yapıldığını söyledi.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Ahmet Yalman ve Aylin Okday Yalman Vaniköy'deki yalılarına yerleşti!

Bir süredir İspanya'nın Barcelona kentinde yaşayan Sadrazam Ahmet Tevfik Paşa'nın torunu Aylin Okday Yalman ile eşi Ahmet Yalman İstanbul'a dönüş yaparak Vaniköy'deki yalılarına yerleşti. 

Bodyguardların dövdüğü emlakçı Tevfik Demir hayatını kaybetti!

Antalya'da alacak anlaşmazlığı nedeniyle Ertan Köse tarafından azmettirilen Ahmet Kılıç ve Yusuf Burak tarafından dövülen emlakçı Tevfik Demir, edavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

UP Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UP Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram Uzun ve Bünyamin Pehlivan ortaklığıyla kuruldu.

Ahmet Kural Zekeriyaköy'deki evinden taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiası ile hakkında dava açılan ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla ile kavga ettiği Zekeriyaköy’deki evinden taşınıyor. Ahmet Kural uzun yıllardır bu villada yaşıyordu.

Ahmet Dündar, atıl arazilere talip!

Atıl arazileri Türkiye ekonomisine kazandırmak isteyen Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği (SÜSBİR) Ahmet Dündar, "Devletin atıl arazileri uzun vadeli kiralamalarla üreticilerimize tahsis edilmeli" dedi.

Gayrimenkul sektörünün uzun vadeli güven ortamına ihtiyacı var!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Akbalık sektörün uzun vadeli güven ortamına gereksinim duyduğunun altını çizdi.

Kahraman Plan Proje Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Plan Proje Mühendislik İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Tevfik Parlakyıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Tabya Caddesi' nde kuruldu.

ÖİB Giresun'daki 2 gayrimenkulü özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Giresun Merkez ilçesinde bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkuller, ihaleye en yüksek teklifi veren Tevfik Uzun ve Fatma Yiğit'e satılmasına karar verildi.

Tarihi Ahmet Tevfik Paşa Konağı yıkılıyor!

Kars Kalesi’nin eteklerinde, tarihi Taş Köprü'yle hamamlar bölgesinde bulunan Ahmet Tevfik Paşa Konağı’nın da aralarında bulunduğu tarihi evler bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı yıkılmaya yüz tuttu.

Ahmet Göncü: Fed, faiz artırımında Çin'i dikkate almalı!

Doç. Dr. Ahmet Göncü, Fed'in global ekonomideki durgunluk tehlikesinin yakın olduğu ve bunun ABD'ye etkisinin ciddi olacağı yönünde ikna olması durumunda, faizlerin uzun süre daha bu seviyede kalabileceğini ifade etti.

Ahmet Emin Ok Dedeman Erbil'in yeni Genel Müdürü oldu!

Turizm sektöründe uzun yıllardır çalışan Ahmet Emin Ok, Dedeman Erbil’e Genel Müdür olarak atandı. Dedeman Grubu bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Ok, en son Park Dedeman Gaziantep’te görev aldı.

Ahmet Ünal ve Habip Arıkan seçimi değerlendirdi!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, ''Eleştiriler olsa da uzun yıllar süren tek parti dönemi sektöre yönetilebilir ve belirgin bir piyasa ortamı sundu'' dedi.

Ahmet Tevfik Uzun Haberi

Ahmet Tevfik Uzun

Uzun, Tarsuslulara iki büyük müjde vererek, "Tarsus İlçesi için önem arz eden göletle ilgili tüm aşamaları en başından beri takip ediyorduk. Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın destekleriyle yapılacak olan gölet projesinin yaklaşık 19,5 milyonluk bütçesi onaylandı. 5 Şubatta sözleşmesi imzalanmış olup önümüzdeki günlerde işe başlanılacaktır. Tesisimiz 480 gün sonra tamamlanacak ve 9 bin 830 dekar araziye su temin edilecek. Böylece 6 milyon 800 bin TL yıllık gelir artışı sağlanacaktır. Bu gölet çiftçilerimiz için can suyu olacak. 

Gölet sayesinde çiftçiler geniş kalemde üretim yaparak rahat nefes alacak" dedi. 


MERSİN'E HAYIRLI OLSUN! 


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet binası inşaatının da tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Uzun, "Tarsus'a yapılmakta olan devlet yatırımlarının bir kısmının tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu, bir kısmı ise devam etmektedir. Ağız ve Diş...