17 / 05 / 2024

ahmet ümit beyoğlunun en güzel abisi

ahmet ümit beyoğlunun en güzel abisi

Ahmet Ümit, romanı 'Beyoğlu'nun En Güzel Abisi'nin Tarlabaşı dönüşüm projesi reklamlarında kullanılacağı haberlerini yalanladı: 'Benden tümüyle habersiz yapılmış bir iş, arayıp sorsalar da asla kabul etmezdim. Hukuki yollara başvuracağım.'...

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Hacıahmet Mahallesi, 1195 ada, 29 parseldeki Hamam ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ahmet Ümit'in merakla beklenen yeni kitabı

Türkiye'de polisiye edebiyat denilince akla ilk gelen isimlerden olan usta yazar Ahmet Ümit'in yeni kitabı Bir Aşk Masalı satışa çıktı. Peki masal türünde çıkan Bir Aşk Masalı'nın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Ahmet Ümit'in kitapları ne kadar? 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin önde gelen yazarlarından Ahmet Ümit'in kitapları kaç TL? İşte detaylar..

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Bolu'nun yaylalarında kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Valisi Ahmet Ümit'in talimatıyla geçen günlerde yaylalarda yeniden başlayan yıkım işlemlerinden sonra yayla sakinleri Bolu Valiliği binası önüne gelip yıkım kararına tepki gösterdi.

Bolu'da yangında 2 çocuklarını kaybeden aileye ev yardımı yapılacak!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu'nun Mudurnu ilçesindeki yangına ilişkin olarak "Ailenin tamamen yanmış olan evinin yerine modern bir ev yaptırmayı planlıyoruz" dedi.

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Beyoğlu'nda 40.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi İlçesi, Hacıahmet Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 40 milyon 415 bin 929 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 28 Ocak 2019 Pazartesi günü olarak belirlendi. 

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Ahmet Demircan çöken binanın sakinleriyle buluştu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce'de çöken bina ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demircan, 29 aileyi çevredeki otellere yerleştirdiklerini belirtti.

Beyoğlu'ndaki binalar restorasyonla hayata dönüyor!

Kulaksız, Okmeydanı ve Örnektepe bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nda işler yolunda. İlçemizin dört bir yanında hiçbir ayrım yapmaksızın aynı yatırımları yapıyoruz.” diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

Beyoğlu'nun marka değeri yükseliyor!

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile son günlerde çok konuşulan ilçe olan Beyoğlu hakkında röportaj gerçekleştirdi..

ahmet ümit beyoğlunun en güzel abisi Haberi

ahmet ümit beyoğlunun en güzel abisi

Yazar Ahmet Ümit, basında yer alan “ Beyoğlu ’nun En Güzel Abisi romanı Tarlabaşı projesi reklamlarında kullanılacak” haberine tepki gösterdi. 


Habertürk gazetesinin 16 Kasım tarihli haberine göre Çalık Gayrimenkul, Tarlabaşı’ndaki kentsel dönüşüm projesinin reklam yüzü olarak Fransız aktör Jean Reno ile anlaştı. Habere göre Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, “lansmanda romana da atıfta bulunacaklarını ve Jean Reno’yu yerleşimin ‘en güzel abisi’ olarak tanıtacaklarını” söyledi. 


Radikal’e konuşan Ahmet Ümit, romanının proje reklamlarında kullanılacağı haberini ilk kez duyduğunu belirterek, “Benden tümüyle habersiz yapılmış bir iş, fikir haklarımı çalıyorlar. Kimse beni ne aradı ne de sordu. Zaten arayıp sorsalar da izin vermem bakış açımdan dolayı mümkün değil. Kentsel dönüşüm gerekli ama tarihi dokuya zarar vermeden, orada yaşayan insanlar mağdur edilmeden yapılmalı. Romanımın...