28 / 04 / 2024

ahşap dış cephe

ahşap dış cephe

Dünyanın en ince, en büyük boyutlu ve tek esneyebilen seramiğini üreten Kabebodur, Kalesinterflex Legno serisiyle ahşap dokusunu dış cephelere taşıyor...

Ahşap binalar için yeni düzenleme geliyor!

Ahşap binaların tasarım, hesap ve yapım esaslarına ilişkin yeni yönetmelik hazırlandığı kaydedildi. Buna göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Ahşap Binaların Tasarım, Hesap ve Yapım Esaslarına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

A101’de dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düştü!

A101’in büyük ses getirecek indirim kampanyası yarın başlayacak. Bu kapsamda, dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düşecek. İşte 7 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düştü!

7 Temmuz’dan itibaren BİM’de hangi ürünlere indirim geleceği açıklandı. Buna göre, BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düşecek. İşte 7 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi...

ŞOK’ta robot süpürge 4 bin TL’ye, buhar kazanlı ütü 3850 TL’ye, ahşap temizleyici 18 TL’ye düştü!

Her hafta indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden yayımlayan ŞOK, bu haftaya özel yine ürün kataloğunu müşterilerine özel paylaştı. Bu kapsamda, ŞOK'ta robot süpürge 4 bin TL’ye, buhar kazanlı ütü 3850 TL’ye, ahşap temizleyici 18 TL’ye düştü. İşte 1 Haziran 2023 ŞOK fiyat listesi...

Ahşap ev bakımı zor mu? Ahşabın dezavantajları nelerdir?

Ahşap evler son dönemde hızla popüler olmaktadır. Bunun nedeni ise doğa ile bir bütün hissettiren bu yapılar pek çok kişinin tatil için tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki ahşap evlerin özellikleri nedir? İşte detaylar!

Ahşap ev yazın sıcak olur mu? Ahşap ev yapımı ne kadar sürer?

Ahşap ev yaptırmayı ya da almayı düşünen vatandaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak için hummalı bir araştırma içindeler. İşte ahşap evlere dair merak edilen detaylar!

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

55 metrekare ahşap ev ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler son dönemin en gözde tatil yapılarından biridir. Bundan dolayı da ahşap evlerin fiyatları merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

45 metrekare ahşap ev ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap ev özellikle tatilcilerin en gözde yapılarıdır. Bungalov yani ahşap evlerin özellikleri fiyatları merak edilmektedir. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

Ahşap ev soğuk olur mu? Ahşap ev kurtlanır mı?

Ahşap ev yaptırmayı düşünenler, bu konuda detaylı bir bilgi edinmek istiyorlar. Peki ahşap evler soğuk olur mu? İşte ahşap evlere dair araştırılan detaylar!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

Vakıflar'dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı kiralık ahşap ev! 

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Heybeliada'da yer alan bahçeli ahşap evi restorasyon ya da onarım karşılığı kiraya verecek. 

ahşap dış cephe Haberi

ahşap dış cephe


Doğadan aldığı ilhamı kusursuz bir biçimde yaşam alanlarına yansıtmaya devam eden Kalebodur, 1x3 metre ebatlarında ve 3 milimetre inceliğinde porselen seramik olarak ürettiği Kalesinterflex’le mimari tasarımlara yeni bir bakış kazandırıyor. Kalebodur, yaratıcı seçenekleriyle yeni fikirlerin uygulanmasına imkân sağladığı Kalesinterflex Legno serisiyle, ahşap dokusunu dış cephelere maksimum performansla taşıyor. Light, Medium, Dark, Mocha ve Grey olmak üzere 5 farklı renk alternatifi sunan Kalesinterflex Legno serisi, isteğe göre projelere özel 1x3 metrenin altındaki ebatlarda da üretilerek dış cepheler için kusursuz çözümler sunuyor. 


Kalesinterflex: En ince, en büyük, en esnek

Dünyanın ‘en ince, en büyük ebatlı, en hafif ve tek esneyebilen’ seramiği olan Kalesinterflex, 1000x3000x3 milimetrelik boyutlarıyla yenilikçi özellikler taşıyor. Ateşe, lekelenmeye, kimyasallara ve her türlü iklim koşuluna dayanıklı bir ürün olması ile ön...