18 / 05 / 2024

ahşap mobilya dekorasyon

ahşap mobilya dekorasyon

Son dönemin lüks daire kavramına yeni bir bakış getiren Loft daireler, hem modern duruşu hem de daha kullanışlı dizaynı ile tercih edilir hale geldi. Konforlu yaşam alanları sunan bu dairelerde dekorasyon da alanın kullanışlılığı kadar önemli.

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bysa Ahşap Mobilya Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Funda Altunkaya tarafından kuruldu.

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Pazarcıkcı tarafından kuruldu.

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güner Tamtabah ve Şeyda Şimşek ortaklığında kuruldu.

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Ahşap Mobilya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Adnan Özata tarafından kuruldu.

Rosem Ahşap Ev İmalatı Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosem Ahşap Ev İmalatı Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Gül tarafından kuruldu.

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ahşap Dekorasyon Ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Tawouz tarafından kuruldu.

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gezer tarafından kuruldu.

Kristal Ahşap Mobilya İnşaat Asansör Matbaa İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Ahşap Mobilya İnşaat Asansör Matbaa İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin tarafından kuruldu.

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Akköse tarafından kuruldu.

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçamsan Ahşap Mobilya Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soykan Akköse tarafından kuruldu.

ahşap mobilya dekorasyon Haberi

ahşap mobilya dekorasyon

Basit, modern ve kullanışlı yaşam alanları ile Loft daireler, ülkemizde son dönemde lüks daire seçiminde trend olmaya başladı. Genelde endüstriyel alanların, garaj veya hangarların yaşam alanına dönüştürülmesi ile başlayan Loft daireler, talep arttıkça lüks projelere dahil edilmeye başladı. Genellikle çatı katlarında bulunan bu alanlar, minimum duvar kullanımı, gün ışığının mümkün olduğunca kullanılır olması ve asma katları ile ön plana çıkıyor. 


Geniş alana sahip bu dairelerde dekorasyonda ahşap mobilyaların ön plana çıktığını belirten Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, “New York, Londra, Paris ve Stockholm, Loft mimarisinde öne çıkan şehirler. Özellikle tarihi ve kalabalık şehirlerde Loft mimari açısından Avrupa’da ön planda. Ülkemizde de son dönemde Loft daireler yaygınlaşmaya başladı. Bu dairelerin dekorasyonunda ise özgür bir anlayış hakim. Loft ev dekorasyonu...