18 / 05 / 2024

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbek tarafından kuruldu. 

Mesken Grup Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mesken Grup Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mesken Grup Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ahsen Mimarlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Mimarlık Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Özgüç tarafından kuruldu.

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbek tarafından kuruldu. 

Assan İzolasyon Yapı İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assan İzolasyon Yapı İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suat Aksu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Çekmeköy, Alemdağ Mahallesi'nde kuruldu.

Toprah İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Toprah İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi, Adem Aslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Mart'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat Otomotiv Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Hanyapı Gayrimenkul Akaryakıt İnşaat Otomotiv Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi, Hüseyin Bulut tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Şubat'ta Kartal, Esentepe Mahallesi, Anayurt Caddesi'nde kuruldu.

Kalen Teknik Mühendislik İnşaat Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalen Teknik Mühendislik İnşaat Elektrik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Hafızoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

İnalkoç İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

İnalkoç İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi, Fatih İnalkoç tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 25 Şubat'ta Bakırköy'de kuruldu.

Sumtek İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumtek İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Ateş, Sinan Salih Ateş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat'ta kuruldu.

Mesken ve işyeri kira geliri rehberi!

Hem mesken hem de işyeri kira geliri elde edenlerin nasıl beyanname vermeleri gerekiyor? Hem mesken hem de işyeri kira geliri elde edenler ne kadar vergi ödeyecek? İşte mesken ve işyeri kira geliri rehberi...

Mesken kira gelir vergisi rehberi 2014!

2013 yılı içerisinde tahsil etmiş olduğu toplam konut kira geliri 3.200 TL üzeri olanlar beyanname vermek zorundadırlar. İşte mesken kira gelir vergisi rehberi 2014...

Eretna Turizm Enerji İnşaat Hayvancılık Gıda Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eretna Turizm Enerji İnşaat Hayvancılık Gıda Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Cem Balkan tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat'ta kuruldu.

Dükkan mesken olarak kullanılır mı?

Gayrimenkul tapu sorunları arasında tapuda dükkan olarak kayıtlı bir taşınmazın mesken olarak kullanılması da yer alıyor. Peki, dükkan mesken olarak kullanılabilir mi? İşte sorularınızın yanıtı...

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Haberi

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Harun Özbek tarafından kuruldu. 

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
1-İNŞAAT a-Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut,işyeri,okul,otel,yurt,yol,köprü,baraj,liman,sondaj kuyusu, fabrika, atölye,depo,spor tesisleri,kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu boru depoların inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı,alım satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri,taşeronluk hizmetleri, b-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ahsen Mesken Otomotiv Ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Abdurrahmangazi Mahallesi Osman Bedrettin Sk.No:16/13...