05 / 05 / 2024

Ahu Aysal Kerimoğlu yalı

Ahu Aysal Kerimoğlu yalı

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ahu Aysal Kerimoğlu'nun yeni aldığı yalı dairesine ilişkin yazdı. Peki Ahu Aysal Kerimoğlu nerede yalı aldı? İşte ayrıntılar...

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Keleş ve Nuri Hacıkerimoğlu ortaklığında kuruldu.

Ahu Aysal Kerimoğlu 30 milyon TL'ye yalı aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ahu Aysal Kerimoğlu'nun yeni aldığı yalı dairesine ilişkin yazdı. Peki Ahu Aysal Kerimoğlu nerede yalı aldı? İşte ayrıntılar...

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çoban ve Alican Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Ahusa Turizm İşletmeciliği Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Ahusa Turizm İşletmeciliği Ve Ticaret  Anonim Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Ahu Aysal'ın yazlık satışında pay tartışması!

Geçtiğimiz aylarda Bodrum'daki yazlığını satan Ahu Aysal, bu satıştan elde ettiği geliri kızları arasında paylaşmıştı. Fakat kızlarının yazlık satışındaki paylarından mutlu olmadıkları ortaya çıktı.

Ahu Aysal Bodrum'daki yazlığını sattı!

Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal Kerimoğlu, Bodrum'da bulunan yazlığını sattı. Yazlığı 50 milyon TL'ye satan Kerimoğlu, satıştan elde ettiği kazancı kızları arasında paylaştırdı. 

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Ahu Aysal'dan 'Les Ottomans' açıklaması: Bir ayağım gitti!

Les Ottomans Otel’in eski sahibi Ahu Aysal, Les Ottomans Otel’in satılmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Oteli çocuğu gibi gördüğünü anlatan Aysal, “Bir ayağım toprak altında kaldı” açıklamasında bulundu.

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Demir tarafından kuruldu.

Les Ottomans için haciz yolu açıldı mı?

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal'a ait Les Ottomans otelinin icra yoluyla satışa çıkarıldığı, sonrasında da konkordato talebinde bulunarak icradan kurtulduğu ileri sürülmüştü. Şimdi ise konkordato talebinin reddedildiği ve mahkeme korumasının kalktığı belirtiliyor...

Hotel Les Ottomans icradan satılıyor!

Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü isimleri ağırladığı ve yaşadığı Hotel Les Ottomans'ı eski eşi Ünal Aysal'a devretmişti. Ünal Aysal için işler iyi gitmedi. Les Ottomans, 440 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Ak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kerimoğlu tarafından kuruldu.

Ahu Aysal Kerimoğlu yalı Haberi

Ahu Aysal Kerimoğlu yalı

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt'un bugün kaleme aldığı "Yalısı gitti yalı dairesi aldı" başlıklı yazısında Ahu Aysal Kerimoğlu'nun yeni aldığı yalı dairesinin detaylarına tek tek değindi.

Kerimoğlu'nun 55 milyonluk masrafla  Muhsinzade Yalısı'nı, otel olarak hizmete açmasına değinerek yazısına giriş yapan Cankurt devamında şu ifadeleri kullandı: "Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006'da 55 milyon dolar harcayıp Boğaziçi'nin en değerli yalılarından Muhsinzade Yalısı'nı, otel olarak hizmete açmıştı. Evini de otele taşımış, en üst kattaki süitte yaşamaya başlamıştı. Ancak eski eşi Ünal Aysal'ın kredi alabilmesi için ipotek ettirdiği yalı icradan satılınca, hem işini hem de evini kaybetmişti. Öğrendim ki Ahu Hanım, 2006'dan 2019'a kadar yaşadığı yalı hayatına geri dönüyormuş."  Yeni yalının fiyatına da değinen Cankurt işte şunları yazdı...

Yeni alınan yalı dairesinin 30...