17 / 05 / 2024

Aıda Mimarlık Danışmanlık İnşaat konumu

Aıda Mimarlık Danışmanlık İnşaat konumu

Aıda Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Korkut Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kadıköy Osmanağa Mahallesi Yoğurtçu Parkı Caddesi'nde kuruldu.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Hybridarc Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hybridarc Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Yıldız tarafından kuruldu.

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Sedat Aşlak tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sarıdağ tarafından kuruldu.

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Muaz Aslanoğlu tarafından kuruldu.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Salim Baki ve Vardanush Abrahamyan ortaklığında kuruldu.

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bağırgan tarafından kuruldu.

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Life Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Sarı tarafından kuruldu.

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ethan Gökhan Cengiz tarafından kuruldu.

Aıda Mimarlık Danışmanlık İnşaat konumu Haberi

Aıda Mimarlık Danışmanlık İnşaat konumu

Aıda Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Korkut Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kadıköy Osmanağa Mahallesi Yoğurtçu Parkı Caddesi'nde kuruldu.


Aıda Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK-MÜHENDİSLİK a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek....