04 / 05 / 2024

Ak Akil Turizm adres

Ak Akil Turizm adres

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Kılıçoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Kartal, Dumankaya Vizyon A2 Blok'ta kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Akçakara tarafından kuruldu.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Continental Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Rıfat Tümer ortaklığında kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Cihan Emlak Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Aman Ullah Towhıdı tarafından kuruldu.

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Çakır Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  150 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy Çakır tarafından kuruldu.

Küçük ev akımı turizm sektörünü de etkiledi!

Koronavirüs salgını ile başlayan küçük ev akımı turizm sektörünü de canlandırdı. Doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bu akım yaşam standartlarını şekillendiriyor. 

Ak Akil Turizm adres Haberi

Ak Akil Turizm adres

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Kılıçoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da kuruldu. 


Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   a.Her türlü Hac ve Umra Organizasyonu ve Bilumum Turizm işlerini yapmak amacıyla kurulmuştur             b)Her Türlü Turistik tesisler Kurmak ve bunları işletmek satmak,kiraya vermek,   c)Şirket amacını gerçekleştirmek için Otomotiv ticareti yapabilir.Acentalık,distiribütörlük,ithalat ihracat yapabilir. d)Şirket amacını gerçekleştirmek üzere yurt içinden veya yurt dışından patent royalte know-how ve teknoloji alabilir veya verebilir. e)Şirket amacını gerçekleştirmek üzere yurt içinden veya yurt dışından makine ve teçhizat alabilir, kiralayabilir ve satabilir. f)Şirket amacını gerçekleştirmek üzere yurt içinde veya yurt dışında bayilikler acentelikler ve distribütörlükler alabilir veya verebilir. g)Şirket...