21 / 05 / 2024

ak partı ovp imar rantı

ak partı ovp imar rantı

Yılmaz, geçtiğimiz günlerde açıklanan Orta Vadeli Plan'da (OVP) revize edilen rakamların yeniden güncellenebileceği yönündeki eleştiriler hakkında şu değerlendirmelerde bulundu...

Dönüşüm için fon hazırlığı: Emlak vergisi ve DASK'tan pay alınacak!

AK Part Bursa Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, ülkemizde 6 milyon riskli yapıdan söz edildiğini belirterek, kentsel dönüşümde finans modeli hazırladıklarını söyledi. Kılıç, "Finans model emlak vergileri ve DASK'tan alınan paylarla oluşacak" dedi.

Rize Şimal AVM'de çalışmalar sürüyor!

İnşaat çalışmaları devam eden Rize Şimal AVM'nin bölgeye değer katması bekleniyor. AK PARTİ Rize Milletvekili Hasan Karal AVM ile ilgili olarak; "Rize alışveriş merkezi ile anlık uğranılan yer olmaktan çıkacak" dedi.  

Kalehöyük'te koruma amaçlı imar planı talebi!

AK PARTİ Kırşehir Milletvekili Mikâil Arslan, Kaman Kalehöyük ile Müze arasında kalan alanda koruma amaçlı imar planı yapılması konusunda destek istedi.

Fevzi Şanverdi: Reyhanlı yeniden imar edilecek!

AK PARTİ Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Reyhanlı'nın yeniden imar edileceğini söyledi. Şanverdi, yeni dönemde ilçeye yapılacak hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Hasan Ali Tütüncü: Giresun imar felaketiyle karşı karşıya!

AK PARTİ Giresun İl Başkanı Tütüncü. Giresun Belediyesinin şehri tarihinde görülmedik bir imar felâketine sokacağını iddia etti. Tüttüncü AK Parti'nin karşı çıktığı ve CHP grubunun onayı ile kabul edilen imar planının mahkemeye taşındığını söyledi.

Trabzon Akçaaabat'a üniversite geliyor!

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, ikinci üniversitenin yakında Akçaabat’a kurulacağını söyledi.Günnar, “Yer araştırmaları yapıyoruz. Birkaç yer mevcut. Üniversitemiz, diğer fakülte ve yüksek okullarla birlikte bölge üniversitesi olacaktır.”

Samsun'da engelli yaşam merkezleri kurulacak!

AK PARTİ Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, "Engellilerin bilgi ve iletişim teknolojilerine erişim imkanlarını artıracağız. Görme ve ortopedik engelliler başta olmak üzere ihtiyaç sahipleri için gerekli yazılım ve donanımı teşvik edeceğiz. " dedi.

Trabzon Şehir Hastanesi 2018'de bitecek!

AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda önemli açıklamalar yaparak Trabzon Şehir Hastanesi'nin 2018'de biteceğini söyledi.

TOKİ'nin Afyonkarahisar projeleri konuşuldu!

AK PARTİ Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali özkaya ve Prof. Dr. Remziye Sıvacı ile birlikte ilçelerin belediye başkanları TOKİ M. Ergün Turan'ı makamında ziyaret ederek, istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

TOKİ Ordu'ya 13 yılda 518 milyon TL yatırım yaptı!

AK PARTİ Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Orduda son 13 yılda 518 milyon liralık yatırım yaparak 4 bin 111 konut inşa edildiğim açıkladı.

Rize Timya Vadisi'nin temeli bugün atılacak!

AK PARTİ Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, bugün temel atma töreni gerçekleştirilecek olan TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Rize'ye konut ve sosyal yaşam alanı olarak büyük artılar kazandıracağını söyledi.

Trabzon turizmi parlayan yıldız olacak!

AK PARTİ Trabzon milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan, Trabzon'un geleceğine çok büyük katkı sağlayan turizm için altyapı ve üst yapı yatırımlarının bir an evvel Trabzon'a kazandırılması gerektiğini söyledi.

Dilek Demiral'dan Silivri imar planı açıklaması!

AK PARTİ Silivri İlçe Bakanı Dilek Demiral Silivri E - 5 güney cephesi ve Selimpaşa Mahallesi 1/5000'lik Nazım İmar planlanyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

ak partı ovp imar rantı Haberi

ak partı ovp imar rantı

 BAŞBAKAN Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin konuştu. 

Yılmaz, geçtiğimiz günlerde açıklanan Orta Vadeli Plan'da (OVP) revize edilen rakamların yeniden güncellenebileceği yönündeki eleştiriler hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: "OVP'yi yayınladık ve buna dayalı olarak bütçemiz de Meclis'e iletildi ama muhtemelen yeni gelen hükümet bunları yeniden gözden geçirecektir. Çünkü takvime baktığınız zaman bütçenin bu yıl içinde çıkması pek mümkün görünmüyor. 

Muhtemelen bir geçici bütçe yapılacaktır, daha sonra kalıcı bir bütçe yapılacaktır. Bunlar yapılırken de OVP tekrar elbette güncellenebilir." 


"METİN KISA OLSUN DİYE OVP'DE YOK!"

 Yılmaz, imar rantının vergilendirilmesi konusunun son OVP'ye dahil edilmemesi yönündeki soruyu, "Bizim hükümet programlarımızda, seçim beyannamemizde, partimizin politikaları arasında yer alan bir husus. Bu OVP'yi metin kısmı itibariyle daha kısa tuttuk ama orada 25 dönüşüm programımıza atıfta bulunduk,...