09 / 05 / 2024

Ak Şahinler Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri

Ak Şahinler Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri

Ak Şahinler Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Fatih Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, 1. Cebeci Caddesi'nde kuruldu.

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şinavi tarafından kuruldu.

Acarlar Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Acar ve Erol Acar ortaklığında kuruldu.

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Bosphorus Müteahhitlik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Müteahhitlik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Arıf Howlader tarafından kuruldu.

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  24 milyon TL sermaye bedeli  ile Burhan Saıed Husseın tarafından kuruldu.

Zali İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Zali İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Beyatlı ve Zaıd Al-Aifari ortaklığında kuruldu.

Mars Müteahhitlik Mühendislik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mars Müteahhitlik Mühendislik Yapı Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Aras tarafından kuruldu.

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Derya Eser tarafından kuruldu.

Ans Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ans Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bıyık tarafından kuruldu. 

Şarkıcı Akın artık müteahhitlik yapıyor!

1995 yılında Rebeka isimli şarkısıyla birçok kişinin gönlünü fetheden Akın, "Şarkıcılığı bırakalı yıllar oldu, artık müteahhitlik yapıyorum" diye açıklamada bulundu.

Mesken Müteahhitlik Mühendislik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Müteahhitlik Mühendislik Yapı Limited Şirketi, Murat Aras tarafından 200 bin TL sermaye ile 18 Ocak' ta Başakşehir, Başakşehir Mahallesi, Olimpiyat Bulvarı' nda kuruldu.

GMS Müteahhitlik İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GMS Müteahhitlik İnşaat Emlak Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Söylemez tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Başakşehir, Başakşehir 1.Kısım Akasya 07 Sitesi'nde kuruldu.

Çakır Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Raşit Çakır tarafından 1 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Feyzullah Caddesi, Sülün Sokak'ta kuruldu.

Ak Şahinler Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Haberi

Ak Şahinler Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri

Ak Şahinler Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Fatih Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Ak Şahinler Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...