16 / 05 / 2024

Ak Sarayın ismi mi değişti

Ak Sarayın ismi mi değişti

CHP Genel Başkan Yardımcıları İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı' ndan cumhurbaşkanlığı sarayı için Meclis araştırması istedi.

Konya Akşehir Adalet Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

Konya Akşehir'de inşa edilecek Adalet Sarayı'nın ihalesi gerçekleşti. İhaleyi Sütiçen Mimarlık firması kazandı. Projenin yapım ihalesinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Kaçak günübirlik evler Anadolu Yakası’nı sardı!

Kaçak günübirlik evler, hükümetin hayata geçirdiği yeni uygulamalar ile kontrol altına alınmaya başladı. Ancak yine de günübirlik kiralık evler İstanbul Anadolu Yakası’nda geniş bir faaliyet alanı buluyor. Bu bölgede 45 adet müstakil bina ‘günübirlik kiralık’ adı altında otelcilik faaliyeti yapıyor.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap'taki 4 konut satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 1. Etap ve Ladik Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre satıyor.

Konya Sarayönü 1. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sarayönü Şubesi aracılığıyla yapılacak.

Konya Sarayönü’ne 8.5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Sarayönü'ne 8.5 milyon TL'lik altyapı yatırımı yaptı.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu!

TOKİ'nin Konya Sarayönü 1. Etap projesi stoklarında yer alan 4 adet konut kurasız olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu ne zaman başlayacak?

Topkapı Sarayı'nın zemininde kayma olduğu iddiaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Topkapı Sarayı'nın zemininde kayma olduğu iddiası ve tarihi yapıların restorasyonuna ayrılan bütçe hakkında soru önergesi hazırladı..

Konya Sarayönü'ne şehir meydanı yapılacak!

Sarayönü Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.Toplantıda, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karatepe Mahallesi'ne yapılacak...

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın yüzölçümü 2 kat arttı!

Atatürk Orman Çiftliği’nin arazisinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın kapladığı alan 2014 yılında 137 bin metrekareydi. Bu rakam 2016 yılında 309 bine ulaştı.

Niğde Adalet Sarayı'nın inşaatı 2017'de bitecek mi?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Adalet Sarayı'nın yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorusunu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a iletti.

TOKİ Konya Sarayönü 883 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Konya’nın Sarayönü İlçesi’nde inşa edilecek 883 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Konya Sarayönü 3. Etap'a 883 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya İli Sarayönü İlçesi 3.Etap'a 883 yeni konut inşa edecek. TOKİ Konya Sarayönü 3. Etap ihalesi bugün yapılacak.

Konya Sarayönü'ne 6 milyonluk cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sarayönü’nde yaptığı prestij cadde düzenlemelerini tamamladı. 6 caddede gerçekleşen düzenlemelerde 25 bin ton asfalt kullanılırken 6 milyon lira harcandı.

Ak Sarayın ismi mi değişti Haberi

Ak Sarayın ismi mi değişti

CHP Genel Başkan Yardımcıları İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığından cumhurbaşkanlığı sarayı için Meclis araştırması istedi. Meclis araştırmasının gerekçe bölümünde, cumhurbaşkanlığı binası olarak kullanılan ve 29 Ekim 2014 tarihinde Cumhurbaşkanı tarafından verilecek resepsiyona ev sahipliği yapacak olan 'ak saray'ın hukuksuz bir imar planına dayalı olarak inşa edilen ve halihazırda iskanı da bulunmayan kaçak bir bina olduğuna dair mahkeme kararları bulunduğu ve meslek odalarının Anayasa Mahkemesine başvuruları olduğu ifade...