06 / 05 / 2024

Ak Sönmez İnşaat adres

Ak Sönmez İnşaat adres

Ak Sönmez İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adnan Kayacan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de Kartal, Soğanlık'ta kuruldu.

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simge Söve İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Seydullah Cüre tarafından kuruldu.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Süvari İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Süvari tarafından kuruldu.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayısım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Şentürk tarafından kuruldu.

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Gümüş İnşaat Lojistik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Sıg İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıg İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Fakhımesmaeılpour ve Seyed Alıreza Ebnoreza ortaklığında kuruldu.

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Keos tarafından kuruldu.

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

S Akcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Akcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sİnan Akcan tarafından kuruldu.

Abaküs Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Abaküs Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de Erdiç Yazar ve Okan Yazar ortaklığında kuruldu.

Ak Sönmez İnşaat adres Haberi

Ak Sönmez İnşaat adres
Ak Sönmez İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adnan Kayacan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


Ak Sönmez İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A- İnşaat ve Hafriyat 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. 2-Zemin ve arazi hazırlama,alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak;tarımsal arazilerin hazırlanması,dinamitlenme ve kayaların kaldırılması,inşaat,tarım v.b. alanların drenajı,hafriyat,kazı,dolgu v.b. işleri yapmak,yaptırmak 3- Şirket, yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi kurum, kuruluş ve özel sektöre ait konut, toplu konut, prefabrike konut, sanayi, otel, tatil köyleri,...