29 / 04 / 2024

Akademi Polimer Ticaret iletişim

Akademi Polimer Ticaret iletişim

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Nehir Polimer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Polimer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selma Köroğlu tarafından kuruldu.

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

Nisa Polimer Metal Nakliye İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Polimer Metal Nakliye İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydemir Kayasan tarafından kuruldu.

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

Küçükçekmece'deki Polimer Plastik fabrikası 83.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi, 0 ada 3799 parselde yer alan Polimer Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikasını 83 milyon 860 bin TL'ye satıyor...

Repol Polimer İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Repol Polimer İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Silivri’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Bayram  ve Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Uğur Şahin tarafından kuruldu.

Makfen Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makfen Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Akademi Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited, Akba İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi ve Mega Çağrı Mekerzi İletişim ve Servis Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Enes Doğu tarafından kuruldu.

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Vakıf Yüksel tarafından kuruldu.

Plasman Polimer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plasman Polimer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yalçın tarafından kuruldu.

Akademi Polimer Ticaret iletişim Haberi

Akademi Polimer Ticaret iletişim

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
1.) Her türlü plastik ham maddelerinin ve plastikten mamul olan granül, moblen, abs, İ20, kırılmış ve kırılmamış pvc, pprc, naylon, yumuşak pvc, ve ham maddesi plastik olan diğer plastik türevleri ilk madde ve malzemenin imalatını, mamul ve hurda olarak alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. Bu ürünlerin kullanılmış atıklarının geri dönüşü yolu ile tekrar üretimi ve ekonomiye kazandırılması işlemlerini yapmak ve yaptırmak. 2.) Kullanım dışı kalan geri dönüştürülebilir atık, plastik, metal, kompozit, kağıt, karton, cam, ahşap, her türlü ambalaj malzemelerinin, ömrünü tamamlamış araç lastikleri, atık pil ve akümülatör, evsel atık ve sanayi katı atık malzemeleri ile hafriyat toprağa ve her...