18 / 05 / 2024

akal gayrimenkul 2012 satışları

akal gayrimenkul 2012 satışları

Akiş GYO'nun Ak-Al Gayrimenkul Geliştirme ve Tekstil Sanayii A.Ş ile birleşmesi sebebiyle Ticaret Siciline tescil ile geçerlilik kazanması nedeniyle,31/12/2012 dönemine ilişkin Vergi Beyannameleri ayrı ayrı Vergi Dairesine sunuldu.

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Akalın, Fevzi Akalın ve Sadullah Akalın ortaklığında kuruldu.

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

Feber Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Feber Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Feridun Berkay Akalın tarafından kuruldu.

ERA Gayrimenkul Brokerları Kıbrıs’ta buluşacak!

Türkiye'de 2012 yılından bu yana faaliyetlerine devam eden, ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, bu yıl 3. sü yapılan ‘ERA Broker Kampı CampERA’ Kıbrıs’ta brokerları ağırlayacak...

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

Portekiz yabancıya gayrimenkul satışından 2,9 milyar avro kazandı!

Portekiz, yatırım yoluyla oturma izni ve vatandaşlık programı (Portugal Golden Visa) sayesinde, 2012'den beri 2,9 milyar avro değerinde gayrimenkul yatırımı aldı.

Demet Akalın Acarkent'ten lüks villa satın aldı!

Demet Akalın Beykoz Acarkent'ten ev aldı. A Tipi milyon dolarlık villaya sahip olan Akalın, villasına Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın aracılığıyla kavuştu

ERA Gayrimenkul 30 yeni ofis açacak!

2012 yılından itibaren de Türkiye pazarında faaliyet gösteren Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2017 yılında 30 yeni ofis açmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul 30 milyon TL'yi projeleri için ipotek verdi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Hatipoğlu ve Akalın projelerinin finansmanı için Burganbank'a 30 milyon TL'yi 1. derece ipotek verdi.

Gayrimenkul mevzuatındaki düzenlemeler tek kitapta buluştu!

2012-2013-2014 ve 2015 yılları arasında gayrimenkul mevzuatında yapılan önemli düzenlemelerin tümünü artık tek bir kitapta bulmak mümkün.

Gayrimenkul mevzuatındaki düzenlemeler tek kitapta!

Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Eğitim Bölüm Müdürü Osman Yüksel’in, 2012-2015 yılları arasında gayrimenkul mevzuatında yapılan önemli düzenlemeleri bir araya getirdiği kitabı, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı.

Barış Güler'in gayrimenkul şirketi kapandı mı?

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler iflas etti. Innova Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi ile 2012’de inşaat işine soyunan Güler, bu şirketi mayıs ayında kapattı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Akalın Apartmanı Kalamış sözleşmesini imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi Adi İş Ortaklığı, projede eski kat maliki olan 20 adet daire sahiplerinin tamamı ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesini imzaladı.

akal gayrimenkul 2012 satışları Haberi

akal gayrimenkul 2012 satışları


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi açıklaması şöyle;



Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi


   

Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2012-31.12.2012

Mali Tablonun Verildiği Otorite : Beyoğlu Vergi Dairesi

Mali Tablonun Verilme Nedeni : Geçici Vergi

Mali Tablonun Verilme Tarihi : 18.02.2013



Şirketimizin Ak-Al  Gayrimenkul Geliştirme ve Tekstil Sanayii A.Ş ile devralma suretiyle birleşmesine ilişkin yapılan Genel Kurulu  04/01/2013 tarihinde tescil olmuştur.Birleşmelerin Ticaret Siciline tescil ile geçerlilik kazanması nedeniyle,31/12/2012 dönemine ilişkin Vergi Beyannameleri  ayrı ayrı Vergi Dairesine sunulmuştur.Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Beyanname ekinde Vergi Dairesine sunulan gelir tablosu ve "04/01/2013 tarihli tescil ile Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birleşerek münfesih olan Ak-Al Gayrimenkul Geliştirme ve...