03 / 05 / 2024

Akaretler Sıraevler teslimleri

Akaretler Sıraevler teslimleri

Akaretler Sıraevler'de hayalinizdeki ofise sahip olabilirsiniz. Akaretler Sıraevler ofisleri tarz sahibi mimarisi, tarihi yapısı, merkezi lokasyonu, özellikli seçenekleri ile hayalinizdeki ofise sahip olmanız için sizleri bekliyor...

Fİ Yapı'dan açıklama geldi! Fİ Şehir Kırıkkale'de ikinci etabın teslimleri 30 Mayıs'ta başlıyor!

Fİ Yapı tarafından Kırıkkale'de hayata geçirilen Fİ Şehir Kırıkkale projesinde ikinci etap bloklar 30 Mayıs 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap teslimleri Kurban Bayramı öncesi tamamlanacak!

KİPTAŞ'ın Silivri'nin Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde hayata geçirdiği 3. Etap'ın son kısım teslimleri Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacak...

Happy Moon’s Akaretler Sıraevler’de şube açtı!

Kaliteli restoran anlayışını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, kuruluşunun 20. yılında yeni şubeler açarak büyüyor.

Tekfen Topkapı projesi Mayıs'ta satışta!

Tekfen Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'na bağlı Maltepe Mahallesi'nde hayata geçireceği Tekfen Topkapı projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Projede daire teslimleri 2020'de yapılacak..

Bakırköy City'de 2. etap teslimleri Mayıs'ta!

200 milyon lira yatırım değerine sahip Bakırköy City'de 1. etap daireleri hemen teslim edilirken, 2. etap teslimleri Mayıs'ta başlayacak..

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Evora Denizli'de 100 ay sıfır faiz fırsatı!

Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilen Evora Denizli projesinde dükkanların satışları 22 Mayıs'ta başlıyor. Proje Projede daire teslimleri 2018 yılında yapılacak...

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa Konutları 4 Mayıs'ta teslim!

TOKİ tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilen 408 Konutluk Sosyal Proje Evleri'nin teslimleri 4 Mayıs'ta gerçekleşecek. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, proje hakkında bilgi verdi.

Aydos Country’de daire teslimleri Mayıs’ta başlıyor!

Sinpaş GYO imzası ile Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesinde teslimler Mayıs'ta başlıyor. Projede 240 aya varan ve 3.340 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanından oluşan Kentplus Yalova projesinde avantajlı satışlar sürüyor. Peki, Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı 4. ve 5.Etap teslimleri başladı!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 4. ve 5.Etap'ta dairelerin hak sahiplerine teslim süreci bugün itibariyle. Projedeki konut teslimleri 18 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap konut teslimleri sona erdi!

TOKİ'nin Kayseri İncesu 3. Etap Sultansazı ve Süksün Toplu Konut Projesi kapsamında hayata geçirdiği 718 konutun teslimleri sona erdi.

Akaretler Sıraevler teslimleri Haberi

Akaretler Sıraevler teslimleri

Akaretler Sıraevler, 1875 yılında Sultan Abdülaziz tarafından Dolmabahçe Sarayı'nın önde gelen ağalarının lojmanı olmak üzere Sarkis Balyan tarafından inşa edilmiştir. Akaretler Sıraevler 55 bin m² kapalı ve 5 bin m² açık olmak üzere 60 bin m²'lik toplam kullanım alanına sahiptir. Proje kapsamında ofisler, lüks rezidanslar, mağazalar, galeriler, otopark ve W İstanbul bulunmaktadır. Akaretler Sıraevler; Dünya’ nın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından olan Urban Landbu Institute'un (ULI) Awards for Excellence yarışmasını kazanan beş seçkin yapının arasında yer almaktadır.

Akaretler’ in orijinal kurgusu korunarak çağdaş bir anlayışla yenilenen ofisleri, prestij algısı arayan firmalara plaza alternatifi sunan tarz sahibi mimarisi ile İstanbul dokusuna renk katıyor. Boğazın kıyısında, şehrin merkezinde ve İstanbul'un en ünlü moda ve iş merkezi olan Nişantaşı’na yakınlığı sayesinde geniş bir müşteri...