27 / 04 / 2024

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.



Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yapımı biten İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine tapularının teslimini gerçekleştirdi. 

Belediyeden konu işe ilgili yapılan açıklamada  "yerinde kentsel dönüşüm" çalışması yapılan Gaziosmanpaşa'da vatandaşlar, yeni konutlarına kavuştu. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi nde tapular teslim edildi!

813 ADET KONUTLUK DEPREME DAYANIKLI PROJE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi işbirliğiyle yapımı tamamlanan Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi-İstanbul Vadi Evleri 6.Kısım'da tapular hak sahiplerine verildi. 

Projede 813 konut, 31 dükkan, 813 araçlık kapalı otopark, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar bulunuyor. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, vatandaşlar için depreme dayanıklı, güvenli, modern ve konforlu daireler hayata geçirildi. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, hak sahiplerinin konutlarında huzurlu ve sağlıkla oturmasını dilediğini belirtti. Usta, "Onlar öncülük, fedakarlık yapmasa biz bu yolu yürüyemezdik. Allah böyle güzel, güvenli, konforlu, depreme dayanıklı yapılar inşa etmeyi bizlere nasip etsin" dedi. 

Ayrıca, yeni bir gelişmeyi de paylaşan Usta, bu bölgede okul olmadığının, kısa süre önce 12C projesinin içerisinde yer alacak okulun ihale edildiğinin altını çizdi. 

Usta, konuya ilişkin açıklamasını "İnşallah oradaki okul ve Sarıgöl'de konutların arasında kalan okullarda eğitimin başlamasıyla buradaki okul ihtiyacı da ciddi anlamda giderilmiş olacak" diyerek tamamladı. 

Tapusuna kavuşan hak sahiplerinden Enver Özçelik, "Doğma, büyüme bu mahalleliyim. Kentsel dönüşüme başlandığında gecekondumuz vardı, onları verdik. Güzel bir yaşam alanı oldu, depreme dayanıklı güzel siteler inşa edildi. Belediye Başkanımız bu kadar emek verdi, bu kadar koşturdu, ona bir teşekkür borçluyuz" ifadelerini kullandı. 

Fatih Güneş ise, “Babamla birlikte tapu törenine geldik. Sağ olsun belediyemiz hummalı bir çalışmayla kısa sürede tamamladı ve tapularımızı verdi. Biz de heyecanla bu süreci bekliyorduk. İnşallah en kısa sürede taşınmayı da düşünüyoruz. Bizimle beraber tapusunu alan herkese hayırlı olsun. Belediyemize yaptığı bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Çiftçiler dikkat! 406 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Tuzla Has Sitesi'ni  TOKİ  dönüştürecek! 232 yeni konut geliyor!

Konut fiyatları 3 yılda 8 kat, aylık kredi taksitleri 21 kat yükseldi! Barınma sorunu derinleşiyor!


 


Geri Dön