28 / 07 / 2024

akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor son dakika

akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor son dakika

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarına indirim beklentisi oluştu. Peki akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Ayrıntılar haberimizde...

26 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, motorin, LPG fiyatları nasıl seyrediyor?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi artışları akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor.

Akaryakıt fiyatlarına 1 lira 47 kuruş indirim geldi, tabelalar değişti! Güncel benzin, motorin, LPG liyatları 25 Temmuz!

Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından, bugün sürücülerin yüzleri güldü. Akaryakıt fiyatlarına 1 lira 47 kuruş indirim geldi. İşte 25 Temmuz 2024 akaryakıt fiyatları...

23 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin fiyatında indirim var mı? 

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergide yaşanan yükselişler akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor. Buna göre, 23 Temmuz 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatlarında güncel rakamları ne kadar? 

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında indirim var mı? Son dakika akaryakıt fiyatları bir bir açıklandı! 

Milyonlarca araç sahibi indirim beklentisiyle son dakika akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Peki hangi ilde benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar oldu? İşte 22 Temmuz 2024 akaryakıt fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında bütçe açığı depremi! Motorin fiyatları resmen uçacak! Son dakika zam haberi geldi...

Binlerce sürücü, son zamanlarda uçuşa geçen akaryakıt fiyatlarında indirim beklerken yeni bir zam haberi geldi. Motorin fiyatları resmen fırlayacak. Peki son dakika güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?

Benzin ve motorine indirim yolda! 16 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatlarına gelen üst üste zamlar sonrasında araç sahipleri de indirim beklemekteler. Buna göre, akaryakıt fiyatları 44 lirayı geçerken vatandaşlarda yeni haftada zam veya indirim var mı diye merak ediyorlar...

13 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin ve motorinde tabela değişti...

Brent petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar ile vergilerdeki yükselişleri akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı sürdürmektedir. Buna göre, son olarak ÖTV zammı ile tabelalar da değişmişti.

O tarihte akaryakıt fiyatlarına litrede yüzde 17 zam gelecek! Benzin ve motorin fiyatlarına ÖTV şoku! 

84,38 dolara düşen petroldeki gelişmelerin akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansıyıp yansımayacağı merak edilirken. Benzin ve motorine yapılacak ÖTV zammı yeniden gündem oldu. O tarihte akaryakıt fiyatlarına litrede yüzde 17 zam gelecek. İşte detaylar...  

Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor! Tarih verildi! Benzin ve motorin ne kadar olacak? 

Temmuz ayında ÖTV’ye yapılacak enflasyon güncellemesiyle akaryakıt fiyatlarına zam gelmesi bekleniyor. Peki benzin ve motorin fiyatı ne kadar olacak? 

9 Haziran 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, mazot, LPG fiyatları ne kadar?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. gazeteduvar.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Döviz kuru ve petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar ile akaryakıt fiyatlarını da etkilemeyi de sürdürüyor.

Benzine 1.25 TL, motorine 1.21 TL indirim geldi! Shell benzin fiyatı, Opet akaryakıt fiyatları 7 Haziran 2024!

Sürücüler il il akaryakıt fiyatlarını araştırırken, bugün rakamlar değişti.  Benzine 1.25 TL, motorine 1.21 TL indirim geldi. İşte son dakika Petrol Ofisi, Shell ve Opet 7 Haziran 2024 fiyat listesi...

Motorine zam, LPG'ye indirim! Akaryakıt fiyatları resmen değişti!

Akaryakıt fiyatlarında son durum belli oldu ve yeni fiyatlar açıklandı. Motorine zam, LPG'ye indirim geldi. İşte 4 Haziran 2024 akaryakıt fiyat listesi..

Akaryakıt fiyatlarında Haziran müjdesi! Yarın 1 lira 8 kuruşluk indirim geliyor: Benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? 

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 80,89 dolar seviyesine kadar düştü. Bu kapsamda akaryakıt fiyatlarında Haziran müjdesi geldi. Yarın indirim geliyor, tabelalar değişiyor. İşte benzin, motorin, LPG 3 Haziran 2024 fiyat listesi...

akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor son dakika Haberi

akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor son dakika

Petrol ve dolar kurundaki hareketlilik ile birlikte akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam haberleri gündeme gelmeye başladı. Motorin ve benin fiyatlarına art arda gelen indirimlerin ardından LPG'ye zam yapılmıştı.

Brent petrol fiyatlarında meydana gelen düşüşün ardından arkayıt fiyatlarına indirim gelip gelmeyeceği araştırılmaya başlandı.

Akaryakıt fiyatlarına zam veya indirim haberleri brent petrol fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri ile birlikte gündemde yer almaya devam ediyor. 

26 Temmuz günü motorin fiyatlarına 92 kuruş indirim yapılırken 27 Temmuz itibariyle ise benzin fiyatlarına 50 kuruşluk indirim geldi.

Art arda uygulanan akaryakıt indiriminin ardından LPG fiyatlarına 30 kuruş zam geldi. Brent petrol fiyatı 100 doların altına kadar gerilerken "LPG, motorin ve benzin fiyatlarına indirim beklentisi gündeme geldi.

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Araç sahipleri acil...