16 / 05 / 2024

akaryakıt indirimi ve benzin mazot fiyat listesi ve 3 mayıs 2022

akaryakıt indirimi ve benzin mazot fiyat listesi ve 3 mayıs 2022

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Peki benzin, mazot, lpg fiyatlarında son durum ne? İşte Petrol Ofisi, Opet, BP, Total ve Shell 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

TEB’den Akaryakıt harcamalarınıza büyük indirim fırsatı! Kampanyaya katılın 200 TL indirim kazanın

TEB, banka müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurusunda bulundu. Akaryakıt ve otogaz harcamalarınızı TEB Banka Kartlarınızla yaparak cebinizi rahatlatabilirsiniz. Toplamda 200 TL akaryakıt indirimi sunan bu kampanyaya hemen katılabilirsiniz. İşte TEB’in kampanyasıyla ilgili detaylar…

Benzin ve motorine son dakika indirimi var mı? İşte 24 Eylül 2023 Shell, BP, Total akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorine son dakika indirimi olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki akaryakıt fiyatlarına yeni indirim var mı? 

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Belediye 5 arsa satacak! Otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsaları kaçırmayın! 

Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Aktekke'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Göksoy ve Ahmet Göksoy ortaklığında kuruldu.

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Göksoy tarafından kuruldu.

Akaryakıt fiyatlarına art arda 2. indirim geldi! 27 Şubat 2023 güncel LPG, motorin ve benzin fiyatları

Benzin fiyatlarına 46 kuruş ve motorin fiyatlarına ise 61 kuruş indirim geldi. İşte, 27 Şubat Pazartesi akaryakıt indirimi sonrası benzin fiyatları ve motorin fiyatlarında son durum...

EPDK'dan deprem bölgesini ilgilendiren akaryakıt açıklaması

10 ayrı şehri etkileyen 2 büyük depremin yaşandığı bölgede geceyi arabalarında geçirecek vatandaşlara yönelik akaryakıt indirimi çağrısı yapıldı. EPDK'dan yapılan açıklamada ise akaryakıt ile ilgili kısıtların kaldırıldığı bildirildi.

Ziraat Bankası’ndan gündem yaratacak akaryakıt kampanyası! Akaryakıt alacak Ziraat Bankası müşterileri baksın!

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlardan sonra araç sahipleri bankaların akaryakıt indirimlerini araştırmaya başladı. Ziraat Bankası, akaryakıt ücretlerinden yaka silken ve akaryakıt indirimi arayan müşterilerini memnun edecek haberi verdi.

O ilde akaryakıt istasyonu, market ve restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

Manisa İli Salihli Belediye Başkanlığı, akaryakıt istasyonu, market, restoran ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Akaryakıt fiyatlarında resmen deprem! Benzine peş peşe indirim müjdesi! Opet, BP, Total 19 Kasım 2022 fiyat listesi!

Milyonlarca sürücüye bayram ettirecek akaryakıt indirimi geldi. Akaryakıt fiyatlarında resmen deprem yaşanıyor. Benzine peş peşe indirim müjdesi geldi. Opet, BP, Total 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

O ilde akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak! İhalesi 24 Kasım'da!

Gaziantep İli İslahiye Belediyesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taah. Tarım Harf. Nak. San. ve Tic. Lim. Şirketi Gaziantep Değirmencik'teki akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. 

akaryakıt indirimi ve benzin mazot fiyat listesi ve 3 mayıs 2022 Haberi

akaryakıt indirimi ve benzin mazot fiyat listesi ve 3 mayıs 2022

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarına indirim ya da zam gelip gelmediğini merak ediyor ve araştırıyor. Merakla beklenen Ramazan Bayramı öncesinde akaryakıta gelen yeni zamlar sürücüleri de şaşkına çevirdi. 

30 Nisan gecesinden itibaren geçerli olacak şekilde benzine 1 lira 33 kuruşluk zam yapıldı.

Ancak milyonlarca sürücüyü bayram ettirecek haber geldi. Akaryakıt fiyatlarını yere serecek teklif komisyona sunuldu. Benzin, mazot, lpg fiyatlarında son durum ne? İşte Petrol Ofisi, Opet, BP, Total ve Shell 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

3 Mayıs 2022 akaryakıt fiyatları şu şekilde oldu:

Benzin

İstanbul Avrupa yakası: 20.33 TL 
İstanbul Anadolu yakası: 20.33 TL
Ankara: 20.44 TL 
İzmir: 20.44 TL 

Motorin: 

İstanbul Avrupa yakası: 22,07 TL 
İstanbul Anadolu yakası: 22,07 TL
Ankara: 22.17 TL
İzmir: 22.17 TL

Peki benzin, mazot,...