02 / 05 / 2024

TEB’den Akaryakıt harcamalarınıza büyük indirim fırsatı! Kampanyaya katılın 200 TL indirim kazanın

TEB’den Akaryakıt harcamalarınıza büyük indirim fırsatı! Kampanyaya katılın 200 TL indirim kazanın

TEB, banka müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurusunda bulundu. Akaryakıt ve otogaz harcamalarınızı TEB Banka Kartlarınızla yaparak cebinizi rahatlatabilirsiniz. Toplamda 200 TL akaryakıt indirimi sunan bu kampanyaya hemen katılabilirsiniz. İşte TEB’in kampanyasıyla ilgili detaylar…



2 - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında TEB Banka Kartı sahiplerini bekleyen bu özel fırsatta tek seferde yapılacak olan her 500 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişlerine 50 TL indirim uygulanacak. Müşteriler kampanyadan toplamda 200 TL indirim kazanma hakkına sahip olacaklar. TEB’in düzenlemiş olduğu akaryakıt kampanyası ile ilgili tüm detaylar haberin devamında…

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Akaryakıt fiyatlarının yüksek olduğu bu dönemde TEB'in sunmuş olduğu bu indirim fırsatı pek çok müşterinin yüzünü güldürecek gibi görünüyor. Kampanyadan yararlanabilmek için öncelikle CEPTETEB Mobil Uygulaması'nı kullanıyor olmanız gerekmekte. Eğer mobil uygulamayı kullanmıyorsanız AKARYAKITINDIRIM yazıp 4616 numarasına kısa mesaj olarak göndererek kampanyaya katılım kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Ancak kampanyaya katılırken bazı unsurlara dikkat etmelisiniz. Aynı gün içerisinde aynı iş yerinde yaptığınız harcamaların sadece ilki kampanya dahilinde değerlendirilecektir. Eğer kampanyaya katılmadan harcama yaparsanız, bu harcamalarınız kampanya dahilinde dikkate alınmayacaktır.

TEB’den Akaryakıt harcamalarınıza büyük indirim fırsatı! Kampanyaya katılın 200 TL indirim kazanın

Kampanya koşulları ve detayları

Kazandığınız indirimler 9 Kasım 2023 tarihinde kartınıza yansıtılacak. Ancak bu kampanyadan sadece Bireysel Banka Kartı sahipleri faydalanabilecek. Kampanya TEB Banka Kartı, TEB Platinum Banka Kartı ve CEPTETEB Banka Kartı için geçerli olup Sanal Kartlar, Bireysel Kredi Kartları, Ticari Kredi Kartları ve Ticari Banka Kartları bu kampanya kapsamında değildir.

Eğer kampanyaya katılmak isterseniz harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulamasını kullanabilir ya da "AKARYAKITINDIRIM" yazıp 4616’ya SMS gönderebilirsiniz. SMS gönderimi için TEB'e kayıtlı telefonunuzu kullanmanız gerekmektedir.

Kanuni takipte olan müşterilerin bu kampanyadan faydalanma hakkı bulunmamaktadır. Kampanyaya SMS ile katılmak isterseniz gönderilen SMS'ler Turkcell ve Türk Telekom için KDV ve ÖİV dahil 1,00 TL, Vodafone için ise 0,40 TL'dir. TEB bu kampanyada değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

TEB'den flaş açıklama! Paraya ihtiyacı olanlar baksın

TEB kesenin ağzını açtı. 30 bin TL verecek

TEB emekli promosyonlarını açıkladı! Hemen buraya bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön