29 / 04 / 2024

Türkiye'nin en büyük otoparkının temeli atıldı!

 Türkiye'nin en büyük otoparkının temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye'nin en büyük otopark projesi olan 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkının temeli, düzenlenen görkemli törenle atıldı...



Manisa Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye'nin en büyük otopark projesi olan 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkının temeli, düzenlenen görkemli törenle atıldı. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2015 yılında da çok büyük ve önemli projeleri hayata geçireceklerini belirterek, "Allah nasip ederse 2015 yılı yeni yatırımların ve atılımların yılı olacaktır. 

Hizmete hasret kalan, bizden iş bekleyen her yere Büyükşehir'in hizmet ayrıcalıklarını ulaştıracağız" dedi. Şehzadeler İlçesi'nde yaptırılan otoparkın açılışında konuşan Başkan Ergün, şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz ilk günden beri kentimizin kanayan yarası haline gelen sorunların cesur adımlarla üzerine gittik. 

Yapılmayanları, hasıraltı edilenleri, kangrene dönmüş sorunları bir bir çözmek için ekibimizle birlikte gece-gündüz demeden çalıştık, çabaladık. Geldiğimiz noktada çok şükür Manisa'mıza önemli proje ve hizmetleri kazandırdık. 


İmar sorunundan katı atık bertaraf tesislerine, atık su arıtma tesislerinden 17 ilçemizin tamamına yapılacak hizmetlerimizin artık planlamasını yapıyoruz. İlimiz merkezinde önceki dönemimizde hayata geçirdiğimiz güzel projeleri, ilimiz bütününe de ulaştıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Geride bıraktığımız 8 aylık bir süreç var. Bu süre içerisinde sıfırdan yapılanmaların içine girdik. 

"Projenin detayları hakkında bilgi veren Başkan Ergün, "Otomatik otoparkımız 560 araç kapasitesine sahip olup, 4 kat bodrum, zemin kat ve zemin üstü 7 kat olmak üzere toplamda 12 kata sahiptir. Otoparkımızın toplam inşaat alanı 12 bin 750 metrekaredir" dedi. 


Posta Ek


Geri Dön