27 / 04 / 2024

Türkiye'nin en büyük kadın yaşam merkezi açıldı!

Türkiye'nin en büyük kadın yaşam merkezi açıldı!

Türkiye'nin en büyük kadın yaşam merkezi olan tesis iç tadilatı yapıldıktan sonra açılacak Kadın Sosyal Yaşam ve iş Geliştirme Merkezi, İzmit Cephanelik bölgesinde yer alıyor.



İzmit Cephanelik bölgesinde yaklaşık 40 dönümlük bir arazi üzerine İzmit Belediyesi tarafından yapılan ve yaklaşık 10 milyon liraya mal olan Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi'nde inşaat tamamlandı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından işletilecek olan merkezde kadınlar birçok aktiviteden faydalanma fırsatı bulacak. İzmit'in yeni cazibe merkezi olan Cephanelik bölgesinde yapımı tamamlanan merkez iç tadilatı tamamlandıktan sonra açılacak. 


DİL VE BİLGİSAYAR KURSU


 Kadınlar için okuma-yazma, bilgisayar, yabancı dil, ahşap boyama, aşçılık, halk oyunları, diksiyon, tiyatro, takı tasarım, resim, kuaförlük, müzik, yoga, cilt bakımı gibi eğitim ve hizmet olanakları sunulacak olan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi'nde 24 adet atölye yer alacak. Fitness salonu, havuz, sauna, kafeterya, spor salonu, konferans salonu, psikolojik danışmanlık birimi, üreme sağlığı merkezi ve sergi alanlarının da içerisinde bulunduğu merkez çok yakında kadınların hizmetinde olacak. Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi'nde inşaat tamamlandıktan sonra güvenlik görevlileri bölgede anlam aldı. Bina 3 vardiya halinde görev yapan uzman personel tarafından korunuyor. 


Kocaeli Manşet 


Geri Dön