07 / 05 / 2024

akasya acıbadem mıpım

akasya acıbadem mıpım

Mimar Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Mimarlar Workshop, Akasya Acıbadem ve Bosphorus City projeleri ile bu sene Türkiye’nin Onur Ülke seçildiği MIPIM 2013 fuarında finalde...

Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı?

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı? Akasya Acıbadem yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Akasya Acıbadem 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı. Saf GYO kur indirimi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Kasım kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Kasım ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında Kap'a açıklamada bulundu.

Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Eylül kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Eylül ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ağustos kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Temmuz kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Temmuz ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyı Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi.

Akasya Acıbadem AVM'nin kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi!

Saf GYO Akasya Acıbadem AVM'nin kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 2,70 TL' nin altında olması halinde kira dönemindeki geçerli kurun uygulanmasına karar verdi.

Under Armour Türkiye mağazasını Akasya Acıbadem'de açtı!

Global performans spor giyim markası Under Armour, uluslararası büyüme stratejisine yeni bir halka ekleyerek Türkiye'de ilk mağazasını 18 Mart 2016 tarihinde Akasya Acıbadem’de açtı

Akasya Acıbadem AVM kira sözleşmesi imzalandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akasya Acıbadem AVM' nin kira sözleşmesi imzalandı.

Akasya Acıbadem, Marcom Awards 2015'te 15 ödül aldı!

Akasya Acıbadem, sosyal sorumluluk, halkla ilişkiler, iletişim-pazarlama, etkinlik, dergi ve satış promosyonu kategorilerinde toplam 5 Platin, 5 Gold, 5 Honorable Mention ödülü kazandı.

akasya acıbadem mıpım Haberi

akasya acıbadem mıpım

Dünyanın en büyük gayrimenkul buluşmalarından biri olarak gösterilen ve gayrimenkul alanında en prestijli fuar olarak kabul edilen MIPIM’de Mimarlar Workshop tarafından projelendirilen 2 Türk projesi 2 ayrı kategoride jüri ve delegelerin oylarıyla 1.lik için yarışacak. Jüri ve delegelerin oylayacağı kategoriler dışında kalan People’s Choice Awards kategorisindeki projeler ise, www.mipimworld.com’dan ve MIPIM sosyal ağlarından halk oylamasına sunulacak. Oylama 11 Mart 2013 tarihine kadar devam edecek. 


12-15 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'ta gerçekleşecek olan fuarda Mimar Mehpare Evrenol imzalı SAF GYO’nun Akasya Acıbadem projesi, Göl ve Koru etaplarıyla  “En İyi Konut Geliştirme” kategorisindeki tek Türk proje olarak yer alıyor. Akasya Acıbadem ayrıca, kendi yarıştığı platformda 32 ülke içinde tek Türk mimara sahip proje olması ile de dikkat çekiyor. Yine Workshop Mimarlık tarafından...