05 / 05 / 2024

Akasya Acıbademde yangın

Akasya Acıbademde yangın

İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem'de inşa edilen Akasya Acıbadem'de dün öğlen sıralarında yangın meydana geldi. Akyaşam Yönetim Hizmetleri tarafından yapılan açıklamaa göre yanfın 13-14 dakikada söndürüldü.

Tuba Büyüküstün Akasya Acıbadem Koru'da 3 bin dolara ev kiraladı!

Aşk yaşayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evlerini birleştiriyor. Çift Akasya Acıbadem Koru’dan aylık 3 bin dolara 5+1 daire kiraladı.

Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı?

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı? Akasya Acıbadem yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Akasya Acıbadem 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Saf GYO'nun Akasya Acıbadem AVM kiralamaları açıklaması!

Akasya Acıbadem AVM'de yer alan toplam 2 bin 11 metrekare mağaza alanın yıllık 2 milyon 999 bin 916 USD + Ciro Kirası Bedelle 16 farklı kiracıya kiralanması için kira sözleşmesi imzaladı.

Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyı Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi.

Under Armour Türkiye mağazasını Akasya Acıbadem'de açtı!

Global performans spor giyim markası Under Armour, uluslararası büyüme stratejisine yeni bir halka ekleyerek Türkiye'de ilk mağazasını 18 Mart 2016 tarihinde Akasya Acıbadem’de açtı

Akasya Acıbadem AVM kira sözleşmesi imzalandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akasya Acıbadem AVM' nin kira sözleşmesi imzalandı.

Akasya Acıbadem Marcom 2015 Ödülleri'nde 15 ödül aldı!

AKASYA Acıbadem, Dünyanın en büyük şirketlerinin, reklam ve halkla ilişkiler ajansları ile sivil toplum kuruluşlarının başvurduğu Marcom Ödülleri'nde 5 Platin, 5 Gold, 5 Honarable Mention olmak üzere toplam 15 ödüle layık görüldü.

Akasya Acıbadem Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Anadolu yakası Uzunçayır'da konumlanan Akasya Acıbadem hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Akasya Acıbadem bayramda kaçta açılır?

Akasya Acıbadem bayramda açık mı?

İstanbul Anadolu yakası Uzunçayır'da konumlanan Akasya Acıbadem hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem bayramda açık mı? Akasya Acıbadem bayramda kaçta açılır?

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si oldu!

Saf GYO A.Ş. tarafından geliştirilen Akasya Acıbadem, Avrupa'daki en iyi alışveriş merkezlerinin finale kaldığı değerlendirmede Avrupa'nın en iyisi seçildi. Ödülü Saf GYO A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral aldı.

Avrupa'nın en iyi AVM'si Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Akasya Acıbadem Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbadem AVM Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Yeni bir başarıya daha imza atan Akasya Acıbadem, alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbademde yangın Haberi

Akasya Acıbademde yangın

Akyaşam Yönetim Hizmetleri tarafından yapılan açıklama şöyle;


Akasya Acıbadem’de, kule blokta gerçekleştirilen kaynaklı imalat sırasında sıçrayan kaynak çapağının, yatay blok terasında bulunan büyük jakuzilere (yüzme makinesi) düşmesi sonucu, polyester malzemeden mamül jakuziler tutuşarak ufak çaplı bir yangına neden olmuştur.


Yangın yaklaşık 13-14 dakika içerisinde söndürülmüştür.


Gerekli tüm önlemler alınmış olup, Akasya Acıbadem kompleksimiz genelinde herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. Buna istinaden gerekli temizlik çalışmaları da başlatılmıştır.


Bununla birlikte bazı basın - yayın organlarında yayımlanan haber içeriklerinde yer alan 'panik ve yaralanmaların' olduğuna ilişkin bilgiler gerceği yansıtmamaktadır.


Bilgilerinize sunarız.


Saygılarımızla


AKYAŞAM YÖNETİM HİZMETLERİ...