07 / 05 / 2024

akasya yapı Akasya Park Ümraniye avm

akasya yapı Akasya Park Ümraniye avm

Taraf Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul'un çeşitli lokasyonlarında ticari gayrimenkuller geliştiren Akasya Yapı, Ümraniye'deki karma projesiyle gayrimenkul ve perakende sektörüne çok yönlü bir yaşam alanı inşa ediyor...

Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacak!

Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacağını belirtti...

Akasya AVM ve Akbatı AVM'de Kasım ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Kasım ayı kira kuru sabitlendi.

Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi.

Akasya AVM bağımsız bölüm kiralama bildirisi yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO Akasya AVM bağımsız bölüm kiralama bildirisi yayınlandı.

Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu yayınladı.

Saf GYO Akasya Sosyal Tesis ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Akasya Sosyal Tesis ekspertiz raporunu yayınladı.

Kocaeli Akasya Modern Evleri 2017'de teslim!

Yisa İnşaat’ın satışa sunduğu son projesi Akasya Modern, 4+1 Bahçe dubleksler, 2+1 ara kat daireler avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme koşulları ile konut alacakları bekliyor. Projede daire teslimlerinin 2017'de yapılması planlanıyor.

Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyı Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi.

Antakya Akasya Mahallesi'nde parke döşeme hizmeti denetlendi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri kapsamında ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Kimyeci, ardından Akasya Mahallesi 101 Sokak'ta devam eden parke döşeme hizmetini denetledi.

Akasya Acıbadem AVM kira sözleşmesi imzalandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akasya Acıbadem AVM' nin kira sözleşmesi imzalandı.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

Saf GYO, Akasya AVM'de kur indirimi yaptı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi kiralarında 2015 yılı üçüncü çeyrek dönemi için kur indirimi yapıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Akasya Bakım ve Yaşam Merkezi'nin bu yıl 2'ncisi yapılacak!

Akasya Bakım ve Yaşam Merkezi, sağlıklı olup yaşlılık ya da yalnızlık nedeniyle destek almak isteyenlerin yanı sıra alzheimer, demans, parkinson, felç gibi yatağa bağımlı rahatsızlıkları olanlara hizmet veriyor.

akasya yapı Akasya Park Ümraniye avm Haberi

akasya yapı Akasya Park Ümraniye avm

İstanbul'un çeşitli lokasyonlarında ticari gayrimenkuller geliştiren Akasya Yapı, Ümraniye'deki karma projesiyle gayrimenkul ve perakende sektörüne çok yönlü bir yaşam alanı inşa ediyor. 

İçerisinde rezidanslar, ofis binaları ve AVM'nin yer alacağı Akasya Park Ümraniye projesinde, konularının önde gelen isimleri ile stratejik işbirlikleri gerçekleşiyor. Akasya Yapı'nın toplamı 46 dönüm arsa üzerinde geliştirdiği projede, 600'den fazla bağımsız bölümden oluşan konut bloğu, 80 bin metrekarelik AVM ve toplamda 50 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofis blokları yer alıyor. Projenin inşaat maliyeti 200 Milyon Dolar olarak öngörülüyor. 


Taraf...