11 / 05 / 2024

akasya yaşaroğlu

akasya yaşaroğlu

ABD'nin New York eyaletinde aralarında bir Türk kızın da bulunduğu perakende hırsızlığı çetesine operasyon yapıldı. Çetenin mağazalardan yağmaladıkları ürünleri e-ticaret sitelerinde satıldığı ortaya çıktı. Detaylar duyanları şaşkına çevirdi.

Miami’den 2 ev alan Türk hem emlakçıya hem kiracıya borçlu çıktı!

Konut fiyatlarındaki artış ve kiraya yüzde 25 zam sınırlaması yatırımcıları yurt dışında ev almaya yönlendirdi. Yurt dışından ev almanın moda haline geldiğini söyleyen ekonomist İris Cibre, Amerika’dan ev alan arkadaşının yaşadıkları anlatarak, riske dikkat çekti.  

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Yaşaroğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaroğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Yaşar Irmak tarafından kuruldu.

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Dinç tarafından kuruldu.

Elazığ'da depremzedeler için yapılacak konutlar TBMM'de!

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, 2020 yılında Elazığ'da meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler için yapılacak yeni konutların akıbetini TBMM gündemine taşıdı...

Elazığ'da yaşanan deprem sonrası yapılan konutlar mecliste!

Elazığ'da yaşanan deprem sonrası yapılan konutlara dair bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları mecliste!

Pertek Köprüsü'nün etüt ve fizibilite çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aroğlu İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aroğlu İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Müge Aroğlu kuruldu.

Krş İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krş İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli Y. Kürşat Ağa Yaşaroğlu tarafından kuruldu.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

akasya yaşaroğlu Haberi

akasya yaşaroğlu

New York'ta 26 Mayıs’ta milyonlarca dolarlık malın çalındığı büyük çaplı bir perakende hırsızlığı operasyonu yapıldı. NYPD polisi 41 kişilik çeteyi çökertti.

Polis ve eyalet başsavcılığı tarafından 3 yıl boyunca yürütülen operasyon sonucunda ele geçirilen çete üyeleri arasında Akasya Yaşaroğlu isimli bir Türk vatandaşının da bulunduğu öğrenildi..

Çetenin mağaza ve eczanelerden milyonlarca dolarlık lüks mal ve ürün çalıp bunu eBay’den sattığı ortaya çıktı.

ÇALINAN ÜRÜNLERE EL KONULDU

Aralarında Akasya Yaşaroğlu'nun da bulunduğu 41 kişilik çetenin başı olduğu ileri sürülen Roni Rubinov’a ait 3.8 milyon dolar değerindeki ürün ve 300 bin dolar nakit paraya el konuldu.

Gözaltına alınan sanıkların; çeşitli işletme yolsuzlukları, kara para aklama, çalıntı mal bulundurma, dolandırıcılık ve komplo ile suçlandığı belirtildi. New York Belediye Başkanı Eric Adams olayla ilgili açıklamada, “Bu devasa perakende hırsızlık çetesi, büyük mağazalardan...