29 / 04 / 2024

Akbank gayrimenkulleri

Akbank gayrimenkulleri

Akbank'ın 8 ildeki ihtiyaç fazlası 15 gayrimenkulü Turyap aracılığıyla 53 bin 625 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Akbank'ın 5 gayrimenkulü 1 milyon TL'ye satıldı!

Akbank satışa çıkardığı 115 gayrimenkulden 5'inin satışı gerçekleşti. Bu 5 gayrimenkulden toplamda 1 milyon TL'lik gelir elde edildi. Akbank gayrimenkullerinin satışları için teklif süreci halen devam ediyor

Akbank 4 gayrimenkulün satışını gerçekleştirdi!

Bugün saat 14.00'te 58 gayrimenkulü satışa çıkaran Akbank 4 gayrimenkulün satışını gerçekleştirdi. Satışa çıkan gayrimenkullerin fiyatları 20 bin lira ile 1 milyon 250 bin lira arasında farklılık gösteriyordu...

Akbank bugün 58 gayrimenkul satıyor!

Ankara, Bursa, Giresun, Kocaeli, Mersin, Muğla, Ordu, Rize, Samsun, Trabzon ve Zonguldak'ta yer alan 58 gayrimenkul Akbank tarafından bugün satılıyor. İhale bugün saat 14.00'te Eskidiji'de gerçekleştirilecek...

Akbank 58 gayrimenkulü 21 Kasım'da satıyor!

Eskidiji internet sitesinde yer alan ilana göre Akbank 58 gayrimenkulü satıyor. Ankara, Bursa, Giresun, Kocaeli, Mersin, Muğla, Ordu, Rize, Samsun, Trabzon ve Zonguldak'ta yer alan gayrimenkullerin satışı 21 Kasım 2013 Perşembe günü yapılacak...

Akbank 29 gayrimenkulü 12 Kasım'da satışa çıkarıyor!

Akbank 29 gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Gayrimenkuller Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı Gayrimenkulleri açık artırması ile satılacak. Satış 12 Kasım günü saat 14.00'te yapılacak...

Sahte belgelerle milyon liralık gayrimenkulleri satan dolandırıcılar yakalandı!

İstanbul’da kamu kurumlarının isimlerini ve logolarını kullanıp bazı gayrimenkulleri kiralayan ve sahte servis ile sahte taksi plakaları satıp toplamda 4 milyon 260 bin lira kazanan 3 kişi yakalandı.

TMSF, Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova İzmir Dikili Gayrimenkulleri'ni satışa çıkardı...

Türkiye'nin en çok değerlenen gayrimenkulleri Silivri'de!

5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre, 2019'da önceki yıla göre ortalama gayrimenkul fiyatları en çok artan ilçeler yüzde 39 ile İzmir Bergama ve yüzde 36 ile İstanbul Silivri oldu. Türkiye'nin en çok değerlenen gayrimenkulleri Silivri'de...

TMSF Çukurova Davutpaşa Gayrimenkulleri'ni 52 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova İthalat ve İhracat Türk AŞ'ye ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Yozgat Şeker Fabrikası Kırıkkale'deki gayrimenkulleri kiraya verecek!

Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Kırıkkale Balışeyh'te yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Akbank konut kredisi faizleri ne kadar?

Bazı bankalarda konut kredisi faiz oranları artmaya başlasa da Akbank faizlerini sabit tutarak aylık yüzde 0.97 oranlı kredi ile dikkat çekiyor.

Akbank konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

Akbank ekonomik istikrar kalkanı projesi kapsamında kredi taksitlerin üç aya kadar erteleme kadar aldı. Peki bankanın konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

Akbank konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

Akbank hafta başında coronavirüs nedeniyle kredi ödemelerinde güçlük yaşayan tüketicilere 3 aya kadar kredi erteleme fırsatı sunmuştu. Kredi erteleme uygulaması başladı. Pek konut kredisi erteleme faz ne kadar?

Akbank konut kredisi faizlerini yüzde 0.97’ ye yükseltti!

Akbank konut kredisi faiz oranları yaklaşık 10 ay sonra ilk defa artış yönünde güncellendi. Bankanın aylık konut kredisi faizi yüzde 0.97’ ye çıktı.

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

Akbank konut kredisi faiz oranını 0,95’e düşürdü!

Akbank, konut kredisi faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın yüzde 0,95'e düşürdü. Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ise konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Akbank konut kredisinde faizi yüzde 0,95'e indirdi!

Akbank konut kredisinde faizi yüzde 0,95'e indirdi. Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz konuyla ilgili olarak, "Ekonomimize doğrudan katkı sağlayan konut kredilerinde müşterilerimize en iyi koşulları sunmaktan mutluluk duyuyoruz"

Galatasaray gayrimenkulleri ve hesaplarındaki hacizlerin kaldırıldığını açıkladı!

Galatasaray Kulübü, kulübün gayrimenkulleri ve hesapları üzerindeki bütün hacizlerin kaldırıldığını duyurdu...

Akbank gayrimenkulleri Haberi

Akbank gayrimenkulleri

Bankaların ihtiyaç fazlası konut, iş yeri ve arsaları Turyap'ın geliştirdiği ekstra pazarlama teknikleri ile satışa sunuluyor. Ankbank'ın 8 ildeki ihtiyaç fazlası 15 gayrimenkulü Turyap aracılığıyla satışa sunuluyor.


Akbank tarafından satışa sunulan gayrimenkuller Hatay, İçel, Eskişehir, İstanbul, Elazığ, Anlara, Konya ve Tekirdağ'da yer alıyor. 


Akbank'ın satışa çıkan gayrimenkul fiyatları 53 bin 625 TL'den başlıyor. Satışa çıkan en ucuz gayrimenkulü Eskişehir Sivrihisar'da bulunuyor. 


Fiyat listesi için