22 / 07 / 2024

Akbank. OYAK Renault

Akbank. OYAK Renault

Emekliler arasında Eylül'de promosyon önce 10 bine ardından 15 bine çıkacak yönündeki söylenti giderek artarken kulislerden bir rekor haberi geldi. İşte aylık 24 bin liranın üzerindeki o promosyon anlaşmasının tarafları

Yeni Dacia Duster, Bursa'da üretilebilir! Peki fiyatları düşecek mi?

Oyak Renault'nun Dacia Duster'ın yeni neslini Bursa'da üreteceğine dair söylentiler gündeme geldi. İşte gündem olan bu konuyla ilgili son dakika gelişmeleri...

İkinci el araç piyasası alt üst olacak! Yeni dönem başladı

OYAK-Renault Fabrikaları Bursa’da kullanılmış otomobillere ‘İkinci Bahar’ yaşatacak. İkinci el otomobillere yeniden hayat verecek projenin doğduğu yer olan Fransa’da Renault Flins fabrikasında Refactory işinin detayları incelendi.

Dev otomobil üreticisi üretime ara veriyor

Dev otomobil üreticisi Oyak Renault, Bursa'daki fabrikasında 25 Haziran Cumartesi gününden itibaren revizyona gireceğini ve üretime 24 gün ara vereceğini açıkladı.

Oyak Renault, Bursa OSB'de fabrika kuracak!

Oyak Renault tarafından Bursa'da inşa edilecek Türkiye'nin ilk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası'nın temeli, 19 Ekim'de atılacak.

Renault, İran’a yeni fabrika kuracak!

Bursa Oyak Renault, İran’a kopya tesis kuracak. İran'a teknik destek vereceklerini söyleyen Fabrika Genel Müdürü Tunç Başeğmez, “Bizdeki sistemin güncellenmiş bir prosesini oraya kuruyoruz” dedi.

Akbank Belek'te Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli satıyor!

Akbank, Antalya Belek'te yer alan 169.683 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli 22 Aralık 2014 günü saat 14:00'te satışa çıkarıyor.

Renault'un Cezayir'deki Oued Tlelat Otomobil fabrikası açıldı!

Renault'un Cezayir'in Oran şehrinde kurulan Fabrikası, Cezayir Başbakanı Abdelmalek Sellal ile Renault Başkanı Carlos Ghosn tarafından açıldı. Fabrika ilk etapta yılda 25 bin araç üretmeye başlayacak...

Oyak Çimento yatırımcı bültenini yayınladı!

Oyak Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. taraından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Oyak Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı bültenini yayınladı.

Bursa'nın en büyüğü OYAK Renault!

BTSO tarafından 2013 ciroları baz alınarak yapılan araştırmaya göre, Bursa'nın en büyük sanayi şirketi 8,6 milyar lira ciro ile OYAK Renault oldu. İşte diğerleri...

OYAK, Maltepe'deki OMSAN Lojistik arsasını satıyor!

OYAK, Maltepe Gülsuyu'nda bulunan 30 bin 852 metrekare büyüklüğündeki OMSAN Lojistik arsasını satışa çıkardı. OYAK'ın OMSAN Lojistik arsası, Maltepe'de Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor... Arsa peşin satış veya hasılat paylaşımı yoluyla satılacak.

Denizli Çimento'nun OYAK'a devrine onay!

Denizli Çimento'nun OYAK'a devrine onay çıktı. Rekabet Kurulu, Denizli Çimento Sanayi TAŞ'nin tüm hisselerinin Ordu Yardımlaşma Kurumu ( OYAK ) tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Akbank'tan 2.4 milyar lira net kâr!

Yılın ilk 9 ayında 3 milyar 102 milyon TL brüt kâr elde eden Akbank 'ın konsolide net kârı 2 milyar 416 milyon TL 'ye ulaştı.

Denizli Çimento'nun yeni sahibi OYAK olacak!

Eren Holding ve İrlandalı CRH ortaklığı'na ait Türkiye'nin en büyük çimento şirketlerinden Denizli Çimento'yu Oyak alıyor. Denizli Çimento ile Oyak'ın yanında Limak ve Sabancı grupları da ilgileniyordu...

Akbank. OYAK Renault Haberi

Akbank. OYAK Renault

Promosyonda sürekli yükselen ve uzayan kampanyalar emekli maaşlarını adeta borsaya çevirdi. Özel bankalar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanırken emekliler her kampanya da farklı bir bankanın önünde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Mayıs ayında başlayan bu hareket hali hazırda sürerken çalışan maaşları konusunda da rekor rakamlar, parmak ısırtan anlaşmalar birbiri ardına gelmeye başladı.

Promosyon destek kampanyaları ilk başladığında kamu bankaları da dahil olmak üzere 750 lira civarındaydı. Kısa sür i.inde tırmanarak önce 2500 liraya ardından 7500 liraya son değişikliklerle de 10 bin liraya kadar tırmandı. Promosyon kampanyalarındaki bu yarış kamu ve özel kuruşların bankalarla yeniden masaya oturmasına neden oldu.

Promosyon yarışında sonradan atağa kalkan Türk Ekonomi Bankası (TEB), Anadolu Üniversitesi ile imzaladığı sözleşmeyle çalışan başına üç yıl için 41 bin 500 lira vererek...