19 / 05 / 2024

Promosyonda çılgın rakam

 Promosyonda çılgın rakam

Emekliler arasında Eylül'de promosyon önce 10 bine ardından 15 bine çıkacak yönündeki söylenti giderek artarken kulislerden bir rekor haberi geldi. İşte aylık 24 bin liranın üzerindeki o promosyon anlaşmasının tarafları



Promosyonda sürekli yükselen ve uzayan kampanyalar emekli maaşlarını adeta borsaya çevirdi. Özel bankalar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanırken emekliler her kampanya da farklı bir bankanın önünde uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Mayıs ayında başlayan bu hareket hali hazırda sürerken çalışan maaşları konusunda da rekor rakamlar, parmak ısırtan anlaşmalar birbiri ardına gelmeye başladı.

Promosyon destek kampanyaları ilk başladığında kamu bankaları da dahil olmak üzere 750 lira civarındaydı. Kısa sür i.inde tırmanarak önce 2500 liraya ardından 7500 liraya son değişikliklerle de 10 bin liraya kadar tırmandı. Promosyon kampanyalarındaki bu yarış kamu ve özel kuruşların bankalarla yeniden masaya oturmasına neden oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön