05 / 05 / 2024

Akbatı Alışveriş Yaşam Merkezi Esenkent Mahallesi Metro

Akbatı Alışveriş Yaşam Merkezi Esenkent Mahallesi Metro

Esenyurt Bahçeşehir'e getirilmesi planlanan Mahmutbey - Halkalı - Bahçeşehir Metrosu'nun son istasyonunun nereye yapılacağını Emlakkulisi.com açıklıyor. İşte Akbatı AVYM'ye çok yakın o metro istasyonu lokasyonu...

Dünya için tehlike çanları çalıyor! Yaşam süresi, eğitim ve hayat standartları düştü

Birleşmiş Milletler'den sıcak bir rapor geldi. BM, bugün yayımlamış olduğu raporla birlikte beklenen yaşam süresinin bazı alanlarda korona virüs pandemisi ile birlikte azaldığını açıklandı. İşte detaylar…

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri 1 Haziran'da yeniden açılacak!

Koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetleri geçici olarak durduran Akiş GYO'nun Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri 1 Haziran itibari ile yeniden faaliyetlerine başlayacak.

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi işletilmek üzere kiraya verilecek!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla açık teklif usulü ile kiraya verilecek...

Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı.

Ordu Alışveriş Ve Yaşam Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Ordu Alışveriş Ve Yaşam Merkezi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Diyarbakır yaşam endeksi sıralamasında 75'inci!

Diyarbakır, yaşam endeksinde iller sıralamasında 75. sırada yer aldı. Türkiye’de ilk sırayı Isparta, son sırayı Muş aldı. Diyarbakır, alt yapı hizmetlerine erişimde 29. sırada yer alırken, yaşam memnuniyeti endeksi sıralamasında ise 79. sırada yer aldı.

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle hayatı zirvede yaşayın!

Bursa Nilüfer'de İzmir Otobanına, şehrin yeni simgesi Timsah Arena’ya ve Hüdavendigar Kent Parkı’na yakın mesafede konumlanan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.

Esas Gayrimenkul, Esas 14 Burda AVM'yi hayata geçirdi!

Esas Gayrimenkul; toplamda 85 milyon dolarlık yatırım ile Bolu ilinin ilk ve tek alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi Esas 14 Burda’yı hayata geçirdi.

Kocaeli Kartape'ye Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisine Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü yaşam alanı özelliğine sahip doğal bir yaşam parkı yapıyor.

Akbatı Alışveriş Yaşam Merkezi Esenkent Mahallesi Metro Haberi

Akbatı Alışveriş Yaşam Merkezi Esenkent Mahallesi Metro


İstanbul'un markalı konutların ve toplu konutların gözde mekanı Esenyurt'ta yapımı dört gözle beklenen Mahmutbey - Halkalı - Bahçeşehir metrosunun son istasyonu, bölgede şimdiden heyecan yarattı... 


Mahmutbey - Halkalı - Bahçeşehir Metrosu, Mahmutbey İstasyonu'ndan kalkarak sırasıyla Mimar Sinan, Mehmet Akif, Halkalı/Atakent, Halkalı Toplu Konut, Tema, Hastane, Altınşehir, Resneli, Ispartakule istasyonlarını geçtikten sonra Bahçeşehir istasyonunda duracak. Mahmutbey - Halkalı - Bahçeşehir metrosu, 2019 yılında hizmete açılacak.   


Bahçeşehir İstasyonu nerede olacak? 


Emlakkulisi.com'un edindiği bilgilere göre Bahçeşehir İstasyonu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yakın çevresine daha önce de ifade ettiği gibi Akbatı Alışveriş Merkezi ve Yaşam Merkezi (AVYM)'nin karşısında bulunan Esenkent Mahallesi'nde yapılacak. Ancak mahalle içinde tam lokasyonu henüz netleşmedi...


Aynı istasyonun Boğazköy - Esenkent - Beylikdüzü arasında hizmet vermesi planlanan raylı sistem hattına da...