25 / 07 / 2024

akbatı esenkent

akbatı esenkent

Akbatı AVM 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Semerkandline Esenkent'te 288 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Esenyurt'a bağlı Esenkent'te Akbatı AVM'nin karşısında hayata geçirilen Semerkandline Esenkent projesinde fiyatlar daire alanlarına göre değişiyor.

Akbatı AVYM kiralarında Haziran ayı kuru sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda bugün Akbatı AVYM kiralarında 01/06/2014-30/06/2014 tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak Haziran ayı kuru sabitlediğini yazılı olarak açıkladı...

Akbatı’ya Hermes Creative Awards’dan yine iki ödül birden!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, pazarlama dünyasının önde gelen organizasyonu AMCP tarafından düzenlenen Hermes Creative Ödülleri’nde “Özel Etkinlik” ve “PR Kampanyası” kategorisinde Platin ödül aldı.

Akbatı AVYM kiralarında Mayıs ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiralarında Mayıs ayı kur sabitlemesi yapıldı. Haberin detaylarını aşağıda görebilirsiniz.

Akbatı’da Ayşe Tolga ile Aromaterapinin Mucizeleri!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bahar söyleşilerine ziyaretçilerinin yaşamını güzelleştirecek konularla devam ediyor. Ünlü oyuncu ve Aromaterapist Ayşe Tolga, 18 Nisan Cuma 14:00’de Akbatı ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Akbatı AVYM'nin yeni yıl hediyesi AUDİ A3 sahibine teslim edildi!

Akbatı ziyaretçileri 1 Kasım 2013-31 Ocak 2014 tarihleri arasında aynı gün içinde tek seferde yaptıkları her 75TL’lik alışveriş için bir katılım hakkı kazanarak katılmışlardı. A3 yeni yıl kampanyasının talihlisi Fatoş Şahin arabasının anahtarını teslim

Angry Birds Akbatı’da!

19 - 27 Nisan tarihleri arasında Akbatı AVYM’ye gelecek çocukları, dev sapanlarla kurulan oyun alanında Angry Birds karakterleriyle unutulmayacak bir bayram ve sürpriz hediyeler bekliyor.

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi SABRE Ödülleri'nde finalist oldu!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, SABRE Ödülleri'nde "Akbatı Yaşam Platformları" projesiyle "Yılın Şirketi" (Company Of The Year) kategorisinde finalist oldu. Akbatı AVYM 43 kişilik jürinin değerlendirmeleriyle finalist seçildi.

Akbatı AVYM kiralarında Nisan ayı için kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçeşehir'de yer alan Akbatı AVYM kiralarında Nisan ayı için kur sabitlemesi yapıldı.

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nden çocuklara çevreci etkinlikler!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi Mart ayı boyunca hazırladığı çevre temalı etkinliklerle çocukları ağırlayacak. Akbatı’ daki çocuk atölyelerine her yaştan çocuğun ücretsiz olarak katılması mümkün.

Akbatı AVYM kiralarında Mart ayı için kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi kiralarında Mart ayı için kur sabitlemesi yapıldı...

Akbatı AVM çekiliş sonuçları!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapsamında düzenlenen yılbaşı çekilişinin sonuçları yayınlandı. Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi çekiliş sonuçları kapsamında asil talihli Fatoş Şahin olarak belirlendi

Akbatı AVM çekiliş sonuçları yarın yayınlanacak!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapsamında yılbaşı için düzenlenen çekiliş 11 Şubat'ta gerçekleştirilmişti. Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi 'nde çekiliş sonuçları yarın sitemizde yer alacak...

akbatı esenkent Haberi

akbatı esenkent


Akbatı AVM'nin havadan son görüntüleri için...