04 / 05 / 2024

Angry Birds Akbatı’da!

Angry Birds Akbatı’da!

19 - 27 Nisan tarihleri arasında Akbatı AVYM’ye gelecek çocukları, dev sapanlarla kurulan oyun alanında Angry Birds karakterleriyle unutulmayacak bir bayram ve sürpriz hediyeler bekliyor.



Dünyanın en popüler kuşları Angry Birds, Akbatı’ya hayranlarıyla buluşmaya geliyor.  19 -27 Nisan tarihleri arasında  Akbatı AVYM’ye gelecek çocukları, dev sapanlarla kurulan oyun alanında Angry Birds karakterleriyle unutulmayacak bir bayram ve sürpriz hediyeler bekliyor. 


 


Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocuklara dünyanın en eğlenceli oyunlarından Angry Birds’ü getiriyor.  19 - 27 Nisan arasında 3D Angry Birds deneyimi yaşamak isteyen küçük-büyük tüm ziyaretçiler Akbatı oyun alanında buluşuyor.  Red Bird, Blue Bird, Terence, Mighty Eagle ve diğerleri… Tek yapmak istedikleri, yumurtalarını yeşil domuzcuklardan korumak…


Zemin kat havuz önünde 9 gün boyunca 12:00- 20:00 saatleri arasında yapılacak Angry Birds etkinliğine katılacak 10 yaş ve üzerindeki ziyaretçiler, dev sapanla yapacakları dört atışla düzeneği yıkmaya çalışacak,  heyecanlı saatler geçirirken sürpriz hediyeler kazanacaklar.   10 yaşın altındaki çocuklar ise özel workshop alanında Angry Birds’ün en yeni oyunlarını Ipad ve Playstation ile oynama fırsatı bulacak, asabi olduğu kadar sevimli karakterlerle fotoğraf çektirebilecekler.  



Geri Dön